İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Bologna İddaa Tahmini 27.01.2024

S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 27 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Milan ile Bologna karşı karşıya gelecek.

Giuseppe Meazza Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Betroad, Milan galibiyetine 1.75, beraberliğe 3.70, Bologna galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda.

Milan’dan Harika Geri Dönüş

Milan son dakika golüyle şampiyonluk yarışının içerisinde kalmaya devam etti. Son haftalarda kadrosunda önemli eksiklerine rağmen iyi bir performans sergileyen ev sahibi, Udinese deplasmanından 3 puanla dönerek, lider ile arasındaki puan farkını 7’de tutmaya devam etti. Son 7 haftada 6 galibiyet, 1 beraberliğe imza atan Stefano Pioli ve öğrencileri, üst üste 4. galibiyetine imza attı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Udinese deplasmanında 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan ve son 7 dakikaya 2-1 geride giren Milan, müthiş bir geri dönüşe imza attı. Oyuna sonradan giren Okafor ve Jovic geri dönüşte attıkları gollerle başrol oynadı. Kaleci Maignan adına ırkçı bir protestoyla karşı karşıya kalan Milan, cevabını sahada verdi. Şampiyonluk mücadelesi veren ev sahibi, bu hafta Bologna karşısında galibiyet arayacak.

Bologna Deplasmanda Zorlanmaya Başladı

İtalya Serie A Ligi’nin 21. haftasında Cagliari deplasmanına konuk olan Bologna, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı ve son 3 haftanın tamamında puan kaybetti. Bu sezon ilk kez üst üste 3 maçta puan kaybı yaşayan konuk ekip, Udinese ve Cagliari deplasmanlarından mağlup dönerken, Genoa evinde 1-1 berabere kaldı. Sezon başlangıcını Milan karşısında mağlubiyetle yapan Bologna, ardından 10 maç boyunca maç kaybetmedi. İlk 17 haftada ise sadece Milan ve Fiorentina’ya karşı mağlup oldular. Thiago Motta yönetiminde müthiş bir sezon başlangıcına imza atan Bologna, son haftalarda artan puan kayıplarına çare arıyor. Deplasmanda 2 haftadır mağlup olan konuk ekip, sezonun ilk yarısında mağlup olduğu Milan karşısında galibiyet arayacak.

Milan – Bologna Maç Bilgileri

Milan – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Pierre Kalulu, Malick Thiaw, Fikayo Tomori ve Tommaso Pobega’nın sakatlıkları devam ediyor. Samuel Chukwueze ise milli takımına gitti. Bologna’da ise Dan Ndoye ve Adama Soumaoro’nun sakatlıkları devam ederken, Posch ise kart cezalısı. El Azzouzi ise milli takımına gitti.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Davide Calabria, Ruben Loftus-Cheek, Tijjani Reijnders, Yacine Adli, Christian Pulisic, Ruben Luka Jovic, Rafael Leao, Olivier Giroud.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Charalampos Lykogiannis, Riccardo Calafiori, Sam Beukema, Tommaso Corazza, Nikola Moro, Remo Freuler, Kacper Urbanski, Alexis Saelemaekers, Sydney van Hooijdonk, Riccardo Orsolini.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında aldığı galibiyetlerle dikkat çeken Milan, geçen hafta şampiyonluk yarışına sıkı sıkı tutundu. Son 7 dakikada maçı çeviren Milan’da moraller yerinde. Zirve takibini üst üste galibiyetlerle sürdürmeyi başaran Milan, kazanmaya Bologna karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan taraftarı önünde fırsatları cömertçe harcadı. Pioli ve öğrencileri öne geçmeyi başardığı Bologna karşısında 2 kez penaltı fırsatından yararlanamadı. 2’şer golün atıldığı mücadelede, Bologna beraberlik golünü mücadelenin son dakikasında buldu.