İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Udinese Maç Tahmini 27.01.2024

İtalya Serie A Ligi‘nin 5. sırasında yer alan Atalanta ile 16. sıradaki Udinese karşı karşıya gelecek. 27 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Atalanta galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.45, Udinese galibiyetine ise 6.30 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.09 oran kazandırıyor.

Atalanta Yükselişe Geçti

İtalya Kupası’nda Yarı Final biletini cebine koyan Atalanta, Milan deplasmanından aldığı 2-1’lik galibiyetin ardından, kazanmaya İtalya Serie A Ligi’nde devam etti. İki kulvarda birden alınan üst üste galibiyetler ev sahibinde moralleri yerine getirdi. Milan deplasmanında zorlanmasına karşın kazanan Atalanta, İtalya Serie A Ligi’nin 21. haftasında ise Frosinone engelini 5-0’lık galibiyetle geçti. Müthiş bir futbolla hak ettiği bir galibiyete imza atan Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkardı. Son 3 haftadan 7 puan toplamayı başaran Atalanta, üst sıraları bırakmıyor. 20 hafta sonunda 33 puanla 5. sırada yer alıyorlar. İç sahada 2 haftadır gol yemeden kazanan Atalanta, seriyi bu hafta Udinese karşısında sürdürmek istiyor.

Udinese Tehlikeyi Yakından Hissediyor

Udinese, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 21 haftanın en az maç kazanan takımları arasında yer alıyor. 2 galibiyet, 12 beraberlik, 7 mağlubiyetle 18 puan toplamayı başaran konuk ekibin, düşme hattıyla arasında sadece 1 puan fark bulunuyor. Göreve Gabriele Cioffi gelmesine karşın, Udinese adına kötü gidişat devam etti. Son 3 haftalık fikstürden galibiyet çıkamayan konuk ekip, son 10 haftalık fikstürde ise sadece iç sahada Bologna’ya karşı galip geldi. Geçtiğimiz hafta Milan’ı sahasında konuk eden Udinese, 1-0 geriden gelerek 2-1’lik üstünlüğü yakaladığı mücadeleden, 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Son 7 dakikada yediği 2 golle mağlup olan konuk ekibin, güçlü rakibine karşı iyi bir oyun sergilemesine karşın, savunma zafiyetlerinin mağlubiyeti getirdiğini söyleyelim. Kötü gidişata son vermek isteyen konuk ekip, bu hafta Atalanta karşısında galibiyet arayacak.

Atalanta – Udinese Maç Bilgileri

Atalanta – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta’da Hans Hateboer’in sakatlığı devam ederken, Ademola Lookman ise milli takımına gitti. Udinese cephesinde ise Jaka Bijol, Enzo Ebosse, Gerard Deulofeu, Vivaldo Semedo ve Kingsley Ehizibue’nin sakatlıkları devam ediyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Berat Djimsiti, Sead Kolasinac, Matteo Ruggeri, Davide Zappacosta, Giorgio Scalvini, Charles De Ketelaere, Ederson, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Aleksey Miranchuk.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Joao Ferreira, Nehuen Perez, Roberto Pereyra, Sandi Lovric, Oier Zarraga, Florian Thauvin, Walace, Lazar Samardzic, Beto, Lorenzo Lucca.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında yükselişe geçen Atalanta, hem kupa hem de ligde son derece önemli galibiyetlere imza attı. Yeniden Serie A Ligi’nde yükselişe geçen Atalanta, zor günler geçiren Udinese karşısında kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.32

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta iç sahada Udinese engelini kayıpsız geçti. Ev sahibi 2 golle rakibine üstünlük kurmayı başarırken, kalesinde gole geçit vermedi. Yükselişini sürdüren Gasperini ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi sahnesinde bizleri yanıltmadı.