Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Augsburg Bayern Münih İddaa Tahmini 27.01.2024

Almanya Bundesliga‘da 19. hafta heyecanı devam ediyor. 27 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadelede, Augsburg ile Bayer Münih karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

Betelli, Augsburg galibiyetine 9.07, beraberliğe 5.86, Bayern Münih galibiyetine ise 1.31 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.39, 2.5 Alt 3.12 oran kazandırıyor.

Augsburg Sürpriz Peşinde

Augsburg 4 hafta sonra gelen galibiyetle moral buldu. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Mönchengladbach deplasmanına konuk olan Jess Thorup ve öğrencileri, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadeleden, 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Phillip Tietz ve Arne Engels ikilisinin 4 dakika içerisinde attığı 2 gol 3 puanı getirdi. Düşme hattıyla puan farkını 10’a kadar çıkaran ve rahat bir nefes almayı başaran Augsburg, bu hafta iç sahada Bayern Münih’i konuk edecek. Teknik adam değişikliğinin ardından son 11 haftanın 8’inde skor üretmeyi başaran Augsburg, hücum hattında etkili olmaya başladı. Sezonun ilk yarısında konuk olduğu Bayern Münih deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönen ev sahibi, şampiyonluk yarışındaki rakibi karşısında sürpriz bir galibiyet arayacak.

Bayern Münih Yeniden Yarışta

Bayern Münih, Werder Bremen karşısında yaptığı hatayı Union Berlin’e karşı yapmadı. Almanya Bundesliga’da son 11 yılı şampiyonluklarıyla domine eden Bayern Münih, bu sezon Bayer Leverkusen’in gerisinde kaldı. İç sahada konuk ettiği Werder Bremen karşısında üstün futboluna rağmen bir türlü aradığı golü bulamayan ve karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan konuk ekip, lider ile puan farkının açılmasına engel olamadı. Erteleme maçında hafta içi Union Berlin ile karşı karşıya gelen Tuchel ve öğrencileri, Raphael Guerreiro’nun tek golüyle kazanarak, lider ile puan farkını 4’e indirdi. Yine gol bulmakta zorlanan Bayern Münih, üstün futboluna rağmen son maçlarda savunma kilidini açmakta zorlanıyor. Zirve takibine devam eden Bayern Münih, bu hafta Augsburg deplasmanında galibiyet arayacak.

Augsburg – Bayern Münih Maç Bilgileri

Augsburg – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg takımında Fredrik Jensen, Tomas Koubek ve Raphael Framberger’in sakatlıkları devam ediyor. Bayern Münih cephesinde ise Tarek Buchmann, Bouna Sarr, Daniel Peretz ve Noussair Mazraoui’nin sakatlıkları devam ediyor. Kim Min Jae ise milli takımında.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Patric Pfeiffer, Jeffrey Gouweleeuw, Kevin Mbabu, Iago, Tim Breithaupt, Elvis Rexhbecaj, Felix Uduokhai, Ermedin Demirovic, Drena Beljo, Phillip Tietz.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Alphonso Davies, Eric Dier, Konrad Laimer, Jamal Musiala, Dayot Upamecano, Leon Goretzka, Leroy Sane, Harry Kane, Thomas Müller.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son 11 sezonun şampiyonu Bayern Münih, erteleme maçını kazanarak lider ile puan farkını 4’e indirdi. Galibiyetle kısa sürede toparlanmayı başaran Bayern Münih, eski hücum performansına geri dönerek, Augsburg karşısında zorlanmadan kazanacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.42

Betelli Oranı: H2, Oran 1.77

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda kazanan Bayern Münih oldu. Tuchel ve öğrencileri, deplasmandan aldığı 3 puanla birlikte, zirveye 2 puan daha yaklaştı. Daha rahat bir galibiyet almasını beklediğimiz Bayern Münih, savunmada zafiyetler vermeye devam etti. Kalelerinde gördüğü 2 gole karşılık, 3 golle galip geldiler.