Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Mönchengladbach İddaa Tahmini 27.01.2024

Bayer Leverkusen sahasında Mönchengladbach‘ı konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 19. hafta mücadelesi, 27 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.29, beraberliğe 6.28, Mönchengladbach galibiyetine ise 9.40 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.13, beraberliğe 5.14, konuk ekibe ise 7.57 oran veriyor.

Bayer Leverkusen Tarih Yazıyor

Bayer Leverkusen, Bayern Münih’in mağlup olduğu haftada, müthiş bir geri dönüşe imza attı. Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri olarak Leipzig deplasmanına konuk olan Xabi Alonso ve öğrencileri, ilk yarıda sergilediği etkisiz futbolu, ikinci yarıda 3 golle telafi etti. 2 kez geriye düştüğü maçı kazanmayı başaran ve Boniface’in yokluğunda 3 gol bulan ev sahibi, lige damga vurmaya devam ediyor. En yakın rakibinin 4 puan üzerinde yoluna devam eden Bayer Leverkusen, 18 haftayı 15 galibiyet, 3 beraberlikle geride bıraktı. Şampiyonluk yolunda kritik bir virajı kayıpsız geçen ev sahibi, 18 maçta 50 gole imza atarken, kalesinde ise 14 gole izin verdi. Xabi Alonso takımına oynattığı futbolla tüm dikkatleri üzerine çekerken, Leverkusen şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Mönchengladbach Üst Sıralardan Uzak

Mönchengladbach geçtiğimiz hafta iç sahada Augsburg engeline takıldı. İlk yarısını 1-0 önde kapattığı karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan konuk ekip, son 4 haftanın 3’ünde puan kaybetti. Üst sıralardan epey uzaklaşan Gladbach’ın, geçtiğimiz haftayla birlikte düşme hattıyla arasındaki puan farkı 9’a kadar indi. Gerardo Seoane önderliğinde ilk 18 hafta itibariyle hedeflerinden uzak kalan konuk ekip, iyi bir hücum performansı sergilemesine karşın, savunmada gösterdiği zafiyetlerle maç kazanmakta zorlandı. Kalesinde 38 gole engel olamayan konuk ekip, rakip fileleri ise 35 kez havalandırmayı başardı. Lider karşısında galibiyet arayacak olan Gladbach, sezonun ilk yarısında Leverkusen’i sahasında konuk etmiş ve karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı.

Bayer Leverkusen – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leverkusen’de Edmond Tapsoba, Amine Adli, Odilon Kossounou milli takımlarına gittiler. Jonathan Tah’ın cezası devam ederken, Boniface ve Arthur’un ise sakatlıkları devam ediyor. Gladbach cephesinde ise Kouadio Kone ve Jonas Omlin’in sakatlıkları devam ediyor. Ko Itakura ise milli takımına gitti.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Kossonou Odilon, Piero Hincapie, Alejandro Grimaldo, Josip Stanisic, Jeremie Frimpong, Florian Wirtz, Jonas Hofmann, Granit Xhaka, Robert Andrich, Patrik Schick.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Joseph Scally, Luca Netz, Rocco Reitz, Nico Elvedi, Alassane Plea, Robin Hack, Patrick Herrmann, Florian Neuhaus, Franck Honorat, Borges Sanches.

İddaa Tahmini

İki takımda bu sezon etkili hücum performanslarıyla dikkat çekti. Gladbach ise aynı zamanda savunmada önemli zafiyetler gösterdi. Namağlup liderlik koltuğunda oturmasına karşın, bu hafta önemli eksiklerle Levekusen galibiyet arayacak. Mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.22

Hovarda Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.39

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Haftalardır iyi hücum performanslarıyla dikkat çeken Bayer Leverkusen ve Mönchengladbach, 90 dakika boyunca birbirlerine gol şansı vermedi. İki takımda gol sesinin çıkmadığı maçtan, 1’er puanla ayrıldı. Leverkusen zirvedeki yerini korurken, Bayern Münih’in 2 puan daha yaklaşmasına engel olamadı.