Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Stuttgart Leipzig Maç Tahmini 27.01.2024

Stuttgart evinde Leipzig‘i konuk edecek. 27 Ocak Cumartesi akşamı sahne alacak olan Almanya Bundesliga‘nın 19. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 17:30’da başlarken, beIN SPORTS MAX 1, tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Stuttgart galibiyetine 2.74, beraberliğe 3.71, Leipzig galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından takipçilerine hazırlanan özel oran fırsatlarında, KGVAR seçeneğini değerlendirmeniz halinde, 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Stuttgart Düşüşe Geçmeye Başladı

Almanya Bundesliga’nın 18. haftasında Bochum deplasmanına konuk olan Stuttgart, kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Sezonun ikinci yarısına son derece etkisiz bir başlangıç yapan ev sahibi, son 2 haftalık fikstürde Gladbach ve Bochum’dan puan çıkaramadı. Serhou Guirassy’nin yokluğu fazlasıyla hissedilirken, son maçta pozisyon bulmalarına rağmen skor üretemediler. Almanya Bundesliga’da sezona yaptığı harika başlangıçla dikkat çeken ev sahibi, son haftalarda yaşadığı düşüşe rağmen 3. sırada kalmaya devam ediyor. Lider ile arasındaki puan farkının 14’e çıkmasına engel olamayan Stuttgart, bu hafta Leipzig karşısında galibiyet arayacak. Sezonun en ağır mağlubiyetini Leipzig karşısında sezonun ilk yarısında yaşayan Stuttgart, rakibine karşı deplasmanda 5-1’lik mağlubiyetten kurtulamamıştı.

Leipzig Lidere Kaybetti

Leipzig cephesinde moraller bozuk. 2 haftadır Almanya Bundesliga sahnesinde iyi futboluna rağmen mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Marco Rose ve öğrencileri, zirveni 15 puan gerisine düştü. Frankfurt karşısında daha üstün bir oyun sergilemesine karşın, iç sahada kalesine gelen tek isabetli şutla mağlup olan Leipzig, geçtiğimiz hafta ise lider Bayer Leverkusen’e sezonun ilk mağlubiyetini yaşatmaya çok yaklaşsa da, lideri elinden kaçırdı. İlk yarıyı tamamen domine eden ve karşılaşmada 2 kez öne geçen konuk ekip, son dakika golüyle karşılaşmadan mağlup ayrıldı. Ligin 4. sırasında yer almaya devam eden Leipzig, bu hafta Stuttgart karşısında kazanarak, 1 puan gerisinde kaldığı rakibini geçmek istiyor. Leipzig cephesinde mağlubiyetlere rağmen sergilenen futbol umut vermeye devam ediyor.

Stuttgart – Leipzig Maç Bilgileri

Stuttgart – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart takımında Deniz Undav ve Nikolas Nartey’in sakatlıkları devam ediyor. Serhou Guirassy, Silas Katompa, Hiroki Ito, Jeong Woo-Yeong milli takımlarında, Atakan Karazor ise kart cezalısı. Leipzig’de ise Willi Orban’ın sakatlığı devam ediyor. Xavi Simons’ın kart cezası devam ederken, Amadou Haidara ise milli takımında.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Maximilian Mittelstadt, Anthony Rouault, Atakan Karazor, Waldemar Anton, Chris Führich, Angelo Stiller, Jamie Leweling, Pascal Stenzel, Enzo Millot, Katompa Mvumpa.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, David Raum, Christoph Baumgartner, Eljif Elmas, Kevin Kampl, Xaver Schlager, Yussuf Poulsen, Lois Openda, Benjamin Sesko.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da sezona harika başlangıçlar yapan Stuttgart ve Leipzig, son 2 haftada mağlubiyetlerden kurtulamadı. Zirve yarışının içerisinde kalmak isteyen taraflar, 19. haftada kazanarak, kabustan uyanmak istiyor. İki takımında zorlu mücadelede skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.32

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 5-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Stuttgart evinde müthiş bir galibiyete imza attı. Ev sahibi Leipzig karşısında tam 5 golle galibiyete uzanırken, kalesinde ise 2 gole izin verdi. İki takımda hücum performanslarıyla bizleri yanıltmazken, Stuttgart’ın harika sonucuna karşın, Leipzig deplasmandan önemli bir darbe aldı.