Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Wolfsburg Köln Maç Tahmini 27.01.2024

27 Ocak Cumartesi akşamı beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Wolfsburg ile Köln karşı karşıya gelecek.

Bets10, Wolfsburg galibiyetine 1.88, beraberliğe 3.72, Köln galibiyetine ise 4.15 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Wolfsburg Puan Kayıplarına Devam Etti

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Wolfsburg, Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 18 haftayı 6 galibiyet, 3 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakırken, 21 puanla 11. sırada yer aldı. Niko Kovac yönetiminde üst sıra hedefinden her geçen gün biraz daha uzaklaşan ev sahibi, son 3 haftada puan kayıplarına engel olamıyor. Sezonun ilk yarısına son derece etkisiz bir başlangıç yapan Wolfsburg, iç sahada aldığı 2-1’lik Bayern Münih mağlubiyetinin ardından, Mainz 05 ve Heidenheim deplasmanlarından 1-1’lik beraberliklerle döndü. 2 haftadır üstünlüklerini korumayı başaramayan Wolfsburg, galibiyet adına güven vermekten uzakta.

Köln Düşme Hattında

Köln teknik adam değişikliğine rağmen puan kayıplarına çare bulamazken, küme düşme hattının içerisinde kalmaya devam etti. Almanya Bundesliga’da ilk 16 hafta düşme hattından kurtulamayan ve sadece 2 kez sahadan galip ayrılan Köln, Steffen Baumgart ile yollarını ayırdı. 2 hafta önce göreve Timo Schultz’u getiren konuk ekip, iç sahada aldığı 1-1’lik Heidenheim beraberliğinin ardından, evinde ağırladığı Dortmund karşısında ise sahadan 4-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Darmstadt 98’in ardından ligin en zayıf halkası haline gelen Köln, 18 maçta kalesini 33 gole kapatamazken, rakip fileleri sadece 11 kez havalandırabildi. Kötü hücum ve savunma performansıyla galibiyetten uzak bir görüntü sergileyen Köln, bu hafta Wolfsburg deplasmanına konuk olacak.

Wolfsburg – Köln Maç Bilgileri

Wolfsburg – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg takımında Lukas Nmecha, Rogerio ve Amin Sarr’ın sakatlıkları devam ediyor. Köln’de ise Florian Kainz, Davie Selke, Luca Waldschmidt ve Mark Uth’un sakatlıkları devam ediyor.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Ridle Baku, Aster Vranckx, Joakim Maehle, Cedric Zesiger, Jonas Older Wind, Lovro Majer, Mattias Svanberg, Yannick Gerhardt, Tiago Tomas, Maxi Arnold.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Rasmus Carstensen, Leart Paqarada, Timo Hübers, Denis Huseinbasic, Jan Thielmann, Dejan Ljubicic, Linton Maina, Eric Martel, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da düşme hattından uzak kalan Wolfsburg, son haftalardaki puan kayıplarına çare arıyor. İç sahada Köln’ü konuk edecek olan Niko Kovac’ın öğrencileri, zor günler geçiren bir rakip karşısına çıkıyor. Wolfsburg’un iç sahada kazanacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Faride Alidou ve Kevin Paredes’in karşılıklı gollerine ev sahipliği yapan mücadelede, iki takımda sahadan beraberlikle ayrıldı. Erken bir golle 1-0 geriye düşen Wolfsburg, ilk yarıda bitmeden skora eşitliği getirmeyi başarsa da, galibiyet hedefine ulaşamadı.