Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Werder Bremen Freiburg Maç Tahmini 27.01.2024

Werder Bremen ile Freiburg karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga‘nın 19. hafta mücadelesi, 27 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da başlarken, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Werder Bremen galibiyetine 2.45, berberliğe 3.56, Freiburg galibiyetine ise 2.84 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.65, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

Werder Bremen’den Sürpriz Galibiyet

Almanya Bundesliga’da ilk 18 haftayı 5 galibiyet, 5 beraberlik, 8 mağlubiyetle 20 puan toplamayı başarırken, 13. sırada kendisine yer buldu. Düşme hattıyla arasında 9 puan fark bulunan Ole Werner ve öğrencileri, küme düşme tehlikesinden uzak kalmayı bir türlü başaramasa da, son haftalarda yükselen performans grafiğiyle dikkat çekti. 5 maçtır mağlubiyete izin vermeyen Werder Bremen, son 5 haftada 2 galibiyet, 3 beraberliğe imza attı. Geçtiğimiz haftanın en büyük sürprizini yapan Werder Bremen, şampiyonluk mücadelesi veren Bayern Münih’i deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardı. Formunun zirvesinde olan ev sahibi, bu hafta iç sahada Freiburg’a karşı galibiyet arayacak.

Freiburg Üst Sıraları Bırakmadı

Freiburg, Almanya Bundesliga’nın 19. haftası kapsamında Werder Bremen deplasmanına konuk olacak. Christian Streich ve öğrencileri, sezonun ilk yarısında rakibini 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Geride bıraktığımız haftayı galibiyetle kapatan konuk ekipte, moraller yerine geldi. Heidenheim karşısında mağlup olduktan sonra, Union Berlin ile golsüz berabere kalan Freiburg, 2 haftada 5 puan kaybederken, geçtiğimiz hafta Hoffenheim’ı iç sahada 10 kişiyle mağlup etti. Maça iyi başlangıç yapan ve ilk 55 dakikada 2-0’lık üstünlüğü yakalayan konuk ekip, skor üstünlüğünü korumayı başaramazken, galibiyet golünü 85. dakikada buldu. 28 puanla 7. sırada yer alan Freiburg, üst sıraları bırakmıyor.

Werder Bremen – Freiburg Maç Bilgileri

Werder Bremen – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Weser Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Werder Bremen’de Milos Veljkovic ve Amos Pieper’ın sakatlıkları devam ediyor. Naby Keita ise milli takımına gitti. Freiburg takımında ise Kenneth Schmidt, Daniel-Kofi Kyereh ve Christian Günter’in sakatlıkları devam ediyor. Manuel Gulde’nin cezası devam ederken, Ritsu Doan ise milli takımında. 

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Michael Zetterer, Marco Friedl, Anthony Jung, Romano Schmid, Jens Stage, Justin Njinmah, Niklas Stark, Senne Lynen, Mitchell Weiser, Nick Woltemade, Rafael Borre.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Jordy Makengo, Kiliann Sildillia, Matthias Ginter, Lukas Kübler, Merlin Röhl, Vincenzo Grifo, Maximilian Eggestein, Yannik Keitel, Lucas Höler, Michael Gregoritsch.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 5 maçtır kaybetmeyen Werder Bremen, düşme potasıyla farkı açıyor. 2 hafta sonra galip gelen Freiburg ise üst sıraları bırakmadı. İki formda takımın mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Werder Bremen evinde 3 puan hedefine 3 golle ulaştı. Freiburg’a karşı son derece etkili bir oyun sergileyen ev sahibi, sürpriz bir galibiyete imza attı. Freiburg ise tek golle mağlup olmaktan kurtulamadı. Kazananları tebrik ederiz.