Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim Heidenheim Maç Tahmini 27.01.2024

27 Ocak Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan Almanya Bundesliga‘nın 19. hafta mücadelesinde, Hoffenheim ile Heidenheim karşı karşıya gelecek. Saat 17:30’da başlayan mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Genzobet, Hoffenheim kazanır seçeneğine 1.71, beraberliğe 4.29, Heidenheim kazanır seçeneğine ise 4.45 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.51, 2.5 Alt 2.63 oran kazandırıyor.

Hoffenheim Düşüşe Geçti

Hoffenheim, Almanya Bundesliga’da 4 maçtır puan kayıplarına engel olamıyor. Son 4 haftalık fikstürü 1 puanla geride bırakan Pellegrino Matarazzo ve öğrencileri, üst sıralardan uzaklaşmaya başladı. İlk 9 hafta gösterdiği etkiyle üst sıralara adını yazdırmayı başaran Hoffenheim, son 9 haftada ise sadece düşme tehlikesini yakından hisseden Bochum’u mağlup edebildi. Son 4 haftada tek puanını en alt sıradaki Darmstadt 98’den alan ev sahibi, Leipzig, Bayern Münih ve Freiburg karşısında ise mağlubiyetlerden kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta Freiburg karşısında 2-0 geriden gelerek skoru 2-2’ye getirmeyi başaran Hoffenheim, 10 kişi kalan rakibine karşı skoru koruyamadı ve karşılaşmadan eli boş ayrıldı. Hoffenheim bu hafta evinde puan kayıplarına son vermek istiyor.

Heidenheim Son Haftalarda Etkili

Heidenheim cephesinde galibiyet serisi son bulurken, yenilmezlik serisi ise 5 maçtır devam ediyor. İlk haftalarda küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, son haftalardaki etkisiyle adını üst sıralara yazdırmayı başardı. Frank Schmidt yönetiminde yoluna devam eden Heidenheim, son 5 haftada 3 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. Darmstadt 98, Mainz 05 ve Freiburg karşısında üst üste galibiyetlere imza atan konuk ekip, son 2 haftada ise Köln ve Wolfsburg ile berabere kaldı. 22 puanla 9. sırada yer alan Heidenheim, bu hafta sezonun ilk yarısı iç sahada 3-2’lik mağlubiyetten kurtulamadı Hoffenheim ile karşı karşıya gelecek.

Hoffenheim – Heidenheim Maç Bilgileri

Hoffenheim – Heidenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim takımında Marco John, Mergim Berisha, Dennis Geiger ve Finn Becker’in sakaatlıkları devam ederken, Ozan Kabak ise kart cezalısı. Diadie Samassekou ise milli takımında. Heidenheim’da ise Thomas Keller ve Denis Thomalla’nın sakatlıkları devam ediyor.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Stanley Nsoki, John Brooks, Anton Stach, Pavel Kaderabek, Robert Skov, Florian Grillitsch, Maximilian Beier, Wout Weghorst, Andrej Kramaric, Ihlas Bebou.

Heidenheim’in ilk 11’i Belli mi?

Heidenheim’in muhtemel kadrosu: Kevin Müller, Nikola Dovedan, Patrick Mainka, Lennard Maloney, Norman Theuerkauf, Niklas Beste, Haktab Traore, Tim Siersleben, Marvin Pieringer, Tim Kleindienst, Eren Sami Dinkçi.

İddaa Tahmini

İki takımda sezonun ilk yarısındaki maçta fileleri havalandırmayı başardı. 4 maçtır kazanamayan Hoffenheim ve 5 maçtır maç kaybetmeyen Heidenheim, üst sıraları bırakmadı. Galibiyet hedefindeki iki takımın zorlu mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.37

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Heidenheim ve Hoffenheim sahadan 1’er puanla ayrıldı. İlk yarıda 1’er gole imza atan taraflar, ikinci yarıda skor üretemedi. İki takımında maçta gol bulacağını düşünüyorduk ve yanılmadık.