İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Roma İddaa Tahmini 29.01.2024

İtalya Serie A Ligi‘nin en alt sırasında yer alan Salernitana, 29 Ocak Pazartesi akşamı evinde Roma‘yı konuk edecek. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Salernitana galibiyetine 5.35, beraberliğe 3.70, Roma galibiyetine ise 1.70 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.05, KGYOK 1.75 oran kazandırıyor.

Salernitana Dipten Kurtulamadı

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 21 hafta itibariyle en zayıf halka olmaktan kurtulamayan Salernitana, bu hafta evinde Roma’yı konuk edecek. Sezona Paulo Sousa yönetiminde başlangıç yapan ev sahibi, ilk 8 haftanın tamamında puan kaybetti. 8 maçlık fikstürü 5 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Salernitana, çareyi teknik adam değişikliğinde. Filippo Inzaghi’nin göreve gelişinin ardından, son 13 haftanın 11’inde puan kaybettiler. Teknik adam değişikliği kötü gidişata çare olmazken, son 3 haftalık fikstürün tamamında Salernitana mağlubiyette kurtulamadı. Sırasıyla Juventus, Napoli ve Genoa karşısında mağlup oldular. Sadece Hellas Verona ve Lazio karşısında maç kazanabilen ev sahibi, aynı zamanda kalesinde gördüğü 42 golle ligin en zayıf savunma performansını sergiliyor. Salernitana galibiyetten çok uzakta.

Roma Rossi Önderliğinde Kazandı

Jose Mourinho yönetiminde bu sezon ligde 20 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 yenilgiyle 29 puan toplayan Roma, Portekizli teknik adamla yollarını ayırdı. Son 2 sezonda UEFA Avrupa Konferans Ligi2nde şampiyonluk getiren, UEFA Avrupa Ligi’nde ise final biletini getiren Roma, sözleşmesinin son senesi görevde kalamadı. Konuk ekipte göreve sezon sonuna kadar Daniele De Rossi getirildi. Yeni hocasıyla ilk sınavını geçtiğimiz hafta Hellas Verona karşısında veren konuk ekip, karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. 8. sırada kendisine yer bulan ve üst sıralara yetişmeye çalışan Roma, bu hafta ligin en alt sırasında yer alan Salernitana karşısında galibiyet arayacak. Bu sezon 21 maçta 34 gol bulan konuk ekip, kalesinde ise 25 gole engel olamadı. Savunmada yapılan hataların yanı sıra, hücum hattında ise etkili olduklarını belirtelim.

Salernitana – Roma Maç Bilgileri

Salernitana – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana’da Lassana Coulibaly ve Jovane Cabral milli takımlarına gittiler. Boulaye Dia ve Lorenzo Pirola’nın ise sakatlıkları devam ediyor. Roma takımında ise Chris Smalling, Leonardo Spinazzola, Marash Kumbulla ve Tammy Abraham’ın sakatlıkları devam ediyor. Leandro Parades’in kart cezası bulunurken, Evan Ndicka, Sardar Azmoun ise milli takımlarına gittiler.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Norbert Gyömber, Federico Fazio, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Antonio Candreva, Giulio Maggiore, Simmy.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Rick Karsdorp, Dean Donny Huijsen, Diego Llorente, Rasmus Kristensen, Lorenzo Pellegrini, Nicola Zalewski, Edoardo Bove, Paulo Dybala, Romelu Lukaku, Stephan El Shaarawy.

İddaa Tahmini

Üst sıra yarışının içinde kalmaya çalışan Roma’da, geçtiğimiz haftalarda önemli bir değişim yaşandı. Mourinho ile yollar ayrılırken, göreve De Rossi geldi. Yeni hocasıyla ilk maçında kazanan ve moral bulan Roma, kazanmaya İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkası Salernitana karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.46

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma deplasmanda Paulo Dybala ve Lorenzo Pellegrini’nin golleriyle kazandı. En alt sırada yer alan Salernitana engelini kayıpsız geçmeyi başaran Roma, göreve De Rossi’nin gelişiyle birlikte, Serie A Ligi’nin son 2 haftasında üst üste galibiyetlere imza attı. Kazananları tebrik ederiz.