sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 02.02.2024

2 Şubat Cuma günü bülteninden Süper Lig ve La Liga maçlarından oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Bol şanslar.

Hatayspor – Fatih Karagümrük: MS 1, 2.12 (iddaa) – 2.45 (Bets10) ; Hatayspor Süper Lig’de 10 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Adana Demirspor deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile dönen Hatayspor aylar sonra 3 puan sevinci yaşadı. Süper Lig’de kümede kalma savaşı veren Volkan Demirel’in öğrencileri bu hafta sonu ise Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Fatih Karagümrük’ün sadece 1 puan üzerinde bulunan Hatayspor’un düşme hattı ile de arasında 2 puanlık fark var. Karşılaşma önesinde Hatayspor’da Ömer Faruk Beyaz’ın sakatlığı devam ediyor. Fatih Karagümrük Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelen Shota Arveladze’nin öğrencileri mücadeleyi 4-0 kazandı ve önemli bir 3 puan elde etti. Süper Lig’de bu sezon 6. Kez galibiyet sevinci yaşayan Kırmızı Siyahlılar düşme hattının da üzerine çıktı ama 17. Sıradaki Gaziantep FK ile aralarında 1 puanlık fark var. Bu hafta Hatayspor’a konuk olacak Fatih Karagümrük’te Ryan Mendes milli takım kadrosunda olması sebebiyle forma giyemeyecek. Hatayspor geçen haftayı 3 puan ile geçti. Adana Demirspor deplasmanında 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldular. Süper Lig’de 10 maç aradan sonra kazanan Volkan Demirel’in öğrencileri moral buldu. Fatih Karagümrük ise iç sahada Çaykur Rizespor’u 4-0 mağlup ederek dikkat çekti. Düşme hattının üzerine çıkan Kırmızı Siyahlılar bu hafta Hatayspor’a konuk olacak. Fatih Karagümrük son 4 deplasman maçını gol atamadan kaybetti. Hatayspor daha ağır basıyor. Ev sahibini 3 puana yakın görüyorum.

Samsunspor – Galatasaray: MS 2, 1.41 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Samsunspor’un Süper lig’de yenilmezlik serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi İstanbulspor deplasmanına konuk olan Karadeniz ekibi mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Markus Gisdol’un öğrencileri son haftalarda iyi bir direnç gösteriyor ve topladığı puanlar ile kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta ise şampiyonluk yarışı içine olan Galatasaray’ı konuk edecekler. Samsunspor’u zor bir 90 dakikanın beklediğini söylemek gerek. Karşılaşma öncesinde Samsunspor’da Landry Dimata kadroda yer almıyor. Gaetan Laura ise sakat.Galatasaray Süper Lig’de iç sahadaki galibiyet serisini devam ettirdi. Okan Buruk’un ekibi geçtiğimiz hafta içi Rams Park’ta konuk ettiği Gaziantep FK’yı 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Yenilmezlik serisini 11 maça çıkartan Galatasaray, lider Fenerbahçe’nin takibini devam ettiriyor. Süper Lig’de bu hafta ise Samsunspor’un konuğu olacaklar. 4 maçtır kaybetmeyen Samsunspor deplasmanında Galatasaray’ın işi pek kolay olmayacak gibi duruyor. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Sergio Oliviera’nın sakatlığı devam ediyor. Cedric Bakambu ise Afrika Kupası kadrosunda. Samsunspor’un Süper Lig’de yenilmezlik serisi devam ediyor. Geçen hafta konuk oldukları İstanbulspor deplasmanında 1-1 berabere kaladılar. Son 4 maçta 8 puan toplayan Markus Gisdol’un ekibi düşme hattının üzerinde. Galatasaray ise geçen hafta Gaziantep FK karşısında zorlandığı maçta son dakika golüyle kazandı. Geriye düştüğü maçtan 2-1 galip ayrılan Okan Buruk’un ekibi zirve takibini sürdürdü. Bu hafta konuk olacakları Samsunspor deplasmanında da favoriler. Galatasaray kazanarak yoluna devam eder. 

Athletic Bilbao – Mallorca: MS 1, 1.35 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Athletic Bilbao La Liga’da geçtiğimiz hafta yine puan kaybı yaşadı. Mestalla’da alınan 1-0’lık Valenia yenilgisinin ardından Cadiz deplasmanında da puan kaybeden Bask ekibi mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldı. Son 2 haftada 5 puan bırakan Ernesto Valverde’nin ekibinde düşüşe yaşanıyor. Bu hafta San Mames Barria’da konuk edecekleri Mallorca karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Maçın favorisi olarak gösterilen Athletic Bilbao’da Unai Gomez ve Inigo Lekue’nin sakatlıkları sürüyor. Mallorca La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Real Betis’i konuk ettiler ve mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Üst üst puan kayıpları yaşayan Mallorca’da galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Son 10 maçlık süreçte ise sadece 2 kez kazanabildiklerini belirtelim. Bu hafta San Mames Barria’da Athletic Bilbao’ya konuk olacak Mallorca’nın işi bir hayli zor. Son 8 deplasman maçından galibiyet çıkartamadılar ve bu hafta yine puan kaybı yaşamaları yüksek bir ihtimal. Maç öncesinde Mallorca’da Pablo Maffeo ve Samuel Costa sakat olan isimler. Athletic Bilbao geçen hafta konuk olduğu Cadiz deplasmanından galibiyet çıkartamadı. Mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrılan Ernesto Valverde’nin ekibi son 2 maçta 5 puan kaybetti. Bu hafta ise Mallorca’yı konuk edecekler. Mallorca ise geçen hafta konuk ettiği Real Betis’e karşı puan alamadı. Maçı 1-0 kaybettiler ve haftayı puansız geçtiler. La Liga’da son 4 maçını kazanamayan Mallorca, düşme hattına iyice yaklaştı. Athletic Bilbao maçın favorisi. Bu hafta kazanacaklarını düşünüyorum. Formsuz Mallorca’yı iç sahada mağlup ederler. 

Toplam İddaa Oranı: 4.03

Bets10 Bahis Oranı: 113.92