Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Rennes Montpellier İddaa Tahmini 03.02.2024

İddaa fikstüründe 3 Şubat Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1‘in 20. hafta mücadelesinde, Rennes ile Montpellier karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlayan mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Nantes galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.40, Lens galibiyetine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.80, 2.5 ALT 2.01 oran kazandırıyor.

Rennes Yeni Hocasıyla Formda

Rennes yeni hocasıyla çok formda. Fransa Ligue 1’de ilk 16 hafta itibariyle üst sıralardan uzak kalan Rennes, 3 maçlık galibiyet serisiyle yarışa tutundu. İlk 12 hafta Bruno Genesio yönetiminde aradığı başarıyı bulamayan ev sahibi, 7 hafta önce göreve Julien Stephan’ı getirdi. Teknik adam değişikliği ilk haftalarda puan kayıplarına engel olmazken, 4 maçtan 1 galibiyet çıkarabildiler. Toulouse deplasmanından alınan 1 puanın ardından, Rennes son 3 maçlık fikstürde Clermont, Nice ve Lyon’u mağlup etmeyi başardı. Üst üste galibiyetlerle moral bulan ve puanını 25’e yükselten ev sahibi, 6. sıra ile puan farkını 5’e kadar indirdi. Son 3 maçta 7 gole imza atan Rennes, Stephan etkisiyle harika bir hücum performansı sergilemeye başladı. Galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı olan ev sahibi, bu hafta Montpellier ile karşı karşıya gelecek.

Montpellier Tehlike Hattında

Fransa Ligue 1’de 3 maçtır puan kayıplarına engel olamayan, son 10 haftanın ise 9’unda puan kaybeden Montpellier cephesinde, küme düşme tehlikesi yakından hissedilmeye başladı. Son 10 maçta sadece Metz deplasmanından 3 puan çıkmayı başarabilen Montpellier, geçtiğimiz hafta sahasında Lille’i konuk etti. Bir türlü Lille’in tecrübeli file bekçisini geçmeyi başaramayan Montpellier, önemli fırsatlardan yararlanamadı ve ikinci yarıda 45 dakika boyunca 10 kişi mücadele eden rakibine karşı, puan kayıplarına devam etti. Son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekibin, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 3’e kadar indi. Bu hafta Rennes deplasmanında galibiyete ihtiyaçları var. Sezonun ilk yarısı Rennes ile iç sahada golsüz berabere kalan Montpellier, bu hafta çok daha formda bir rakiple karşı karşıya gelecek.

Rennes – Montpellier Maç Bilgileri

Rennes – Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes cephesinde Fabian Rieder’ın sakatlığı devam ediyor. Montpellier’de ise Issiaga Sylla, Falaye Sacko, Boubakar Kouyate, Dimitry Bertaud ve Musa Al-Tamari milli takımlarına gittiler.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Joe Rodon, Jeanuël Belocian, Birger Meling, Arthur Theate, Benjamin Bourigeaud, Ludovic Blas, Lovro Majer, Baptiste Santamaria, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Becir Omeragic, Christopher Jullien, Maxime Esteve, Joris Chotard, Khalil Fayad, Mincarelli Davin, Jordan Ferri, Teji Savanier, Akor Adams, Tanguy Coulibaly.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de yükselişe geçmeye başlayan Rennes, 3 maçtır kazanıyor. Üst sıralara yetişmeye başlayan ev sahibi, yeni hocasıyla çok formda. Bu hafta iç sahada formsuz Montpellier’e karşı galip gelmeyi başaracaklardır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rennes galibiyetlerine devam ediyor. Montpellier karşısında 2 golle 3 puanı cebine koyan ev sahibi, galibiyet serisini 4 haftaya çıkardı. Kazananları tebrik ederiz.