Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes Lens İddaa Tahmini 03.02.2024

3 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Nantes ile Lens karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı ise beIN SPORTS.

intobet, Nantes galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.40, Lens galibiyetine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.90, beraberliğe 2.97, konuk ekibe ise 1.97 oran kazandırıyor.

Nantes Düşme Potasına Yaklaştı

Geçtiğimiz hafta taraftarı önünde Reims ile karşı karşıya gelen Nantes, golsüz beraberlikle biten mücadelenin ardından, Fransa Ligue 1’de son 5 haftanın tamamını puan kayıplarıyla geride bıraktı. Mağlubiyetlere son vermeyi başarsalar da, puan kayıpları devam ediyor. 6 hafta önce teknik adam değişikliğine giderek kötü gidişata çare arayan ev sahibi, göreve Jocelyn Gourvennec’i getirdi. Teknik adam değişikliğinin ardından ilk maçta liderin en yakın takipçisi Nice’e karşı galip geldiler. Düşüş erken başlarken, son 5 hafta ev sahibi adına 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle sona erdi. PSG, Brest, Lyon ve Clermont karşısında alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından, Reims ile golsüz berabere kaldılar. Düşme hattına adım adım yaklaşan ev sahibi, 3 puan farkın kapanmaması adına Lens karşısında galibiyet arayacak.

Lens Deplasmanda Kazandı

Lens cephesinde Nice ve PSG karşısında alınan üst üste mağlubiyetler moralleri bozarken, Franck Haise ve öğrencileri geçtiğimiz hafta Toulouse deplasmanından aldığı 2-0’lık galibiyetle, puan kayıplarını durdurdu. 11 maç boyunca namağlup performansıyla ligin en formda takımları arasında yer alan Lens, lider PSG ve en yakın takipçisi PSG karşısında seriyi sürdüremedi. 2-0’lık mağlubiyetlerle düşüşe geçen konuk ekip, rakip Toulouse olunca deplasmanda 2-0’lık net bir galibiyete imza attı. David Costa  ve Andy Diouf ikilisi galibiyeti getiren golleri atarken, 2 haftadır skor üretmeyi başaramayan Lens, gol hasretine de son verdi. 19 haftalık fikstürü 8 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, 29 puanla 8. sırada yer alıyor. Üst sıralara yetişmeleri için, galibiyetlere devam etmeye ihtiyaçları var.

Nantes – Lens Maç Bilgileri

Nantes – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele De la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes takımında Moses Simon ve Samuel Moutoussamy milli takımlarına gittiler. Traore’nin kart cezası bulunurken, Ganago ve Meupiyou’nun ise sakatlıkları devam ediyor. Lens cephesinde ise Jonathan’ın kart cezası bulunurken, Ruben Aguilar, Jimmy Cabot, Massadio Haidara ve Deiver Machado’nun sakatlıkları devam ediyor. Morgan Guilavogui ve Abdukodir Khusanov ise milli takımlarına gittiler.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Ronaël Pierre-Gabriel, Regis Coco, Matthis Abline, Florent Mollet, Ludovic Blas, Kader Bamba, Evann Guessand, Lamine Diack, Adson

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Neil El Aynaoui, Faitout Maouassa, Facundo Medina, Kevin Danso, Andy Diouf, Adrien Thomasson, David Costa, Angelo Fulgini, Wesley Said, Sepe Elye Wahi.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de galibiyetlerine geri dönen Lens, üst sıraları bırakmadı. Son 14 haftada sadece Nice ve PSG karşısında mağlup olan Franck Haise’nin öğrencileri, ligin formda takımları arasında yer alıyor. Toulouse deplasmanından alınan galibiyetin ardından, kazanmaya Nantes deplasmanında devam edeceklerdir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.97

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.25

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens deplasmandan 3 puanla dönüyor. 90 dakika boyunca rakibi Nantes’e gol şansı vermeyen Lens, David Pereira Da Costa’nın 48. dakikada kaydettiği tek golle, 3 puanı cebine koydu.