İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Genoa Maç Tahmini 03.02.2024

3 Şubat Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi 23. hafta mücadelesinde, Empoli ile Genoa karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 17:00’de başlarken, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Empoli galibiyetine 3.00, beraberliğe 3.10, Genoa galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.50, 2.5 Alt 1.53 oran kazandırıyor.

Empoli’de Nicola Etkisi

Tommaso Baldanzi’nin enfes golü zorlu Juventus deplasmanında 1 puanı getirdi. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren ve son haftaların en formda takımları arasında yer alan Juventus karşısında, Empoli yeni hocasıyla müthiş bir futbol sergiledi. Teknik adam değişikliğinin ardından maç kaybetmeyen ve düşme hattından kurtulmak için önemli bir adım atan Empoli, Juventus beraberliğinin öncesinde ise Monza’ya karşı iç sahada 3-0’lık galibiyete imza attı. 8 maç boyunca galip gelemeyen ev sahibi, son haftalardaki yükselişinin ardından, düşme hattının üzeriyle arasındaki puan farkını 1’e kadar indirdi. Bu hafta iç sahada Genoa’ya karşı galibiyet arayacaklar.

Genoa Formunun Zirvesinde

Geçtiğimiz hafta iç sahada Lecce’yi konuk eden Genoa, 2-1’lik galibiyetle sahadan ayrıldı. Yenilmezlik serisini 7 haftaya çıkaran konuk ekip, üst üste 2. galibiyetini almayı başardı. İlk 15 maçlık fikstürde istikrardan uzak bir performans grafiği sergileyen Genoa, üst üste 2. maçtan dahi galibiyet çıkarmayı başaramazken, son 7 haftada formunun zirvesine çıktı. 3 galibiyet, 4 beraberliğe imza atan konuk ekibin, bu süreçte Juventus ve İnter’e karşı dahi kaybetmediğini belirtelim. 22 hafta sonunda 28 puanla 11. sıraya kadar yükseldiler. Düşme hattıyla arasındaki puan farkını 10’a yükseltmeyi başaran Alberto Gilardino ve öğrencileri, sezonun ilk yarısında 1-1 berabere kaldığı Empoli ile karşı karşıya gelecek. İlk maçın aksine Genoa bu hafta çok daha formda ve moralli.

Empoli – Genoa Maç Bilgileri

Empoli – Genoa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli cephesinde Tyronne Ebuehi, Simone Bastoni ve Francesco Caputo’nun sakatlıkları devam ediyor. Genoa’da ise Ridgeciano Haps, Aaron Martin ve Junior Messias’ın sakatlıkları devam ediyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Youssef Maleh, Daniel Maldini, Alberto Grassi, Jacopo Fazzini, Filippo Ranocchia, Liam Henderson, Petar Stojanovic, Liberato Cacace, Francesco Caputo.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Koni De Winter, Radu Dragusin, Johan Vasquez, Mattia Bani, Stefano Sabelli, Ruslan Malinovskyi, Morten Thorsby, Milan Badelj, George Puscas, Albert Gudmundsson.

İddaa Tahmini

Teknik adam değişikliğiyle yükselişe geçen Empoli, yeni hocasıyla maç kaybetmedi. Genoa ise son 7 haftada namağlup bir performans grafiğiyle dikkat çekti. İki formda ekibin mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.86

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda yenilmezlik serisini korudu. Empoli yeni hocasıyla kaybetmemeye devam ederken, Genoa ise son 3 dakikasında 10 kişi mücadele ettiği karşılaşmadan 1 puanla ayrılarak, yenilmezlik serisini 8 haftaya çıkardı.