İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese Monza Maç Tahmini 03.02.2024

3 Şubat Cumartesi akşamı S Sport Plus, S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Udinese ile Monza karşı karşıya gelecek.

Bets10, Udinese galibiyetine 2.32, beraberliğe 3.50, Monza galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Udinese Galibiyetten Uzak

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Udinese, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Atalanta deplasmanından eli boş döndü ve galibiyet hasretini 4 maça çıkardı. Oyun üstünlüğünü maç boyunca rakibine kaptıran ev sahibi, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Son 4 haftayı 3 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Udinese, adım adım düşme potasına doğru ilerliyor. İlk 10 haftada maç kazanamayan ve toparlanmak adına teknik adamlık görevine Gabriele Cioffi’yi getiren ev sahibinde, teknik adam etkisi kısa sürdü. Düşme hattından averaj farkıyla uzak kalabilen Udinese, bu hafta sahasında Monza’yı konuk edecek.

Monza Galibiyet Hedefinde

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 22 haftayı 7 galibiyet, 7 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan Monza, 28 puanla 12. sırada yer aldı. Küme düşme hattından uzak kalmayı başaran konuk ekip, puan farkını 10’a kadar çıkarmayı başardı. Son 4 haftada 2 galibiyet, 2 mağlubiyete imza atan Raffaele Palladino’un öğrencileri, Frosinone deplasmanından aldığı 3-2’lik galibiyetin ardından, İnter ve Empoli karşısında farklı mağlubiyetlerden kurtulamadı. Kalesini 2 maçta 8 gole engel olamayan Monza, geçtiğimiz hafta Sassuolo’ya karşı maç boyunca kalesini gole kapatırken, 1-0’lık galibiyetle sahadan ayrıldı. Düşme hattından tamamen uzak kalmak isteyen konuk ekip, 22 maçta 21 gole imza atarken, kalesinde ise 28 gole engel olmayı başaramadı.

Udinese – Monza Maç Bilgileri

Udinese – Monza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bluenergy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese takımında Jaka Bijol, Kingsley Ehizibue, Gerard Deulofeu ve Enzo Ebosse’nin sakatlıkları devam ediyor. Monza’da ise Papu Gomez kart cezalısı. Gianluca Caprari’nin ise sakatlığı devam ediyor.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Joao Ferreira, Nehuen Perez, Roberto Pereyra, Sandi Lovric, Oier Zarraga, Florian Thauvin, Walace, Lazar Samardzic, Beto, Lorenzo Lucca.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Alessandro Sorrentino, Andrea Carboni, Pablo Mari, Luca Caldirola, Giorgos Kiriakopoulos, Roberto Gagliardini, Matteo Pessina, Andrea Colpani, Lorenzo Colombo, Patrick Ciurria, Dany Mota.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde alt sıralardan kurtulmayı hedefleyen Udinese ve Monza, bu hafta galibiyet arayacak. 3 puana ihtiyacı olan ve savunmada zafiyetler gösteren tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Udinese ve Monza bulduğu gol fırsatlarından yararlanmayı başarmazken, 23. haftada 1’er puana razı geldi. İki takımda üretkenlikten uzak performanslarıyla, İtalya Serie A Ligi’nde bizleri yanılttı.