İddaa Tahminleri ve Analizleri

Sochaux Rennes Maç Tahmini 06.02.2024

İddaa fikstüründe 6 Şubat Salı akşamı yer alan Fransa Kupası Son 16 mücadelesinde, Sochaux ile Rennes karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 22:45’te sahne alıyor.

intobet, Sochaux galibiyetine 6.30, beraberliğe 4.15, Rennes galibiyetine ise 1.55 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.78 oran kazandırıyor.

Sochaux Son Haftalarda Formda

Fransa Ulusal 1. Lig kapsamında ilk 18 hafta geride kaldığında , zirve takibine devam etmeyi başaran Sochaux, Fransa Kupası’nda ise Son 16 mücadelesi verecek. Ligde 18 haftayı 8 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bıraktılar. 29 puanla 6. sırada yer alan Olivier Guegan’ın öğrencileri, liderin 11 puan gerisinde yer alıyor. Son 4 haftalık fikstürde maç kaybetmeyen ev sahibi, 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başardı. Sochaux, Fransa Kupası’nda ise bu sezon aldığı sürpriz galibiyetlerle dikkat çekti. Jura Sud ve Geispolsheim engellerini zorlanmadan geçen ev sahibi, Ligue 1 temsilcilerinden Lorient ve Reims karşısında ise sürpriz galibiyetlere imza attılar. Ev sahibi sürprizlerine bu hafta Rennes karşısında devam ederek, Çeyrek Final biletini almak istiyor.

Rennes 4’te 4 Yaptı

Rennes cephesinde Julien Stephan etkisi devam ediyor. Fransa Ligue 1’de sezona etkisiz bir başlangıç yapan ve çareyi teknik adam değişikliğinde arayan konuk ekip, Bruno Genesio yönetiminde ilk 12 hafta bulamadığı başarıyı, Stephan yönetiminde son 5  haftada buldu. 5 haftadır namağlup bir performans grafiği sergileyen Rennes, Toulouse deplasmanından aldığı golsüz beraberliğin ardından, Clermont, Nice, Lyon ve Montpellier karşısında üst üste galibiyetlere imza attılar. Konuk ekip son 4 haftada 10 gole imza atarken, kalesinde ise 4 gole izin verdi. 28 puana yükselen Rennes, 9. sırada yer aldı ve üst sıralarla puan farkını kapatmaya başladı. Fransa Kupası’nda ise konuk ekip bu sezon Guingamp ve Marsilya engellerini geçmeyi başardı. Rennes etkisini Fransa Kupası’na taşıyarak, Çeyrek Finalistler arasında yer almak istiyor.

Sochaux – Rennes Maç Bilgileri

Sochaux – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Auguste Bonal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Sochaux’un ilk 11’i Belli mi?

Sochoux’un muhtemel kadrosu: Mathieu Patouillet, Mathieu Patouillet, Thomas Fontaine, Dalangunypole Gomis, Roli Pereira De Sa, Noah Fatar, Julien Da Costa, Malcolm Viltard, Diego Michel, Zohi, Daho.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Joe Rodon, Jeanuël Belocian, Birger Meling, Arthur Theate, Benjamin Bourigeaud, Ludovic Blas, Lovro Majer, Baptiste Santamaria, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

İddaa Tahmini

Sezona istediği başlangıcı yapamayan Rennes, Stephan hamlesiyle birlikte 4 haftadır üst üste galibiyetler alıyor. Ligue 1’de vites yükseltmeyi başaran Rennes, ayı etkiyi Fransa Kupası’nda sürdürecek ve Sochaux engelini deplasmanda geçmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.33

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-6

Maç Sonu Editör Yorumu: Rennes deplasmanda çok rahat bir galibiyetle tur atladı. Sochaux kalesini tam 6 kez havalandırmayı başaran Rennes, kalesinde ise 1 gole engel olamadı. Rennes deplasman galibiyetiyle kupa serüveninde bizleri yanıltmadı.