İddaa Tahminleri ve Analizleri

Bayer Leverksuen Stuttgart İddaa Tahmini 06.02.2024

Almanya DFB Kupası Çeyrek Final eşleşmesinde, Bayer Leverksuen ile Stuttgart karşı karşıya gelecek. İddaa fikstüründe 6 Şubat Salı akşamı yer alan mücadele, Türkiye saati ile 22:45’te başlıyor. Maçın yayın ekranı ise Sport SMART.

Bets10, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.69, beraberliğe 4.26, Stuttgart galibiyetine ise 4.66 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.57, 2.5 Alt 2.48 oran kazandırıyor.

Bayer Leverkusen Mağlubiyeti Unuttu

Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri Bayer Leverkusen, Almanya DFB Kupası Son 16 Turu kapsamında Stuttgart ile iç sahada karşı karşıya gelecek. 20 haftalık fikstürde namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Xabi Alonso’nun öğrencileri, 16 galibiyet, 4 beraberlikle 52 puan toplamayı başardı. En yakın rakibinin 2 puan üzerinde liderliğine devam eden Bayer Leverkusen, geçtiğimiz hafta Daramstadt 98 karşısında 2-0’lık net bir galibiyete imza attı. Ev sahibi sadece Almanya Bundesliga’da değil, aynı zamanda hem UEFA Avrupa Ligi hem de Almanya DFB Kupası’nda yoluna devam ediyor. 29 resmi maçta bu sezon namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Bayer Leverkusen, lig kapsamında deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Stuttgart ile mücadele verecek.

Stuttgart Galibiyetlerine Geri Döndü

Stuttgart, Almanya Bundesliga’da sürprizlerine ve zirve takibine devam ediyor. Sebastian Hoeness yönetiminde ilk 20 haftanın en iyi performanslarından birini sergilemeyi başaran Stuttgart, 13 galibiyet, 1 beraberlik, 6 mağlubiyetle 40 puan topladı ve liderin 12 puan gerisinde yer aldı. Gldabach ve Bochum karşısında alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından, Leipzig ve Freiburg karşısında farklı galibiyetlere imza attılar. Son 2 haftada 8 gol bulan konuk ekip, kalesinde ise 3 gole izin verdi. 20 hafta sonunda Stuttgart’ın 46 gol atıp, 27 gol yediğini belirtelim. Almanya DFB Kupası’nda ise bu sezon Balingen, Union Berlin ve Dortmund engellerini geçmeyi başardılar. Leverkusen ile sezonun ilk yarısı Bundesliga’da 1-1 berabere kalmayı başaran, Stuttgarat, deplasmanda kazanarak Çeyrek Final biletini almak istiyor.

Bayer Leverkusen – Stuttgart Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Spor SMART ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Kossonou Odilon, Piero Hincapie, Alejandro Grimaldo, Josip Stanisic, Jeremie Frimpong, Florian Wirtz, Jonas Hofmann, Granit Xhaka, Robert Andrich, Patrik Schick.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Maximilian Mittelstadt, Anthony Rouault, Atakan Karazor, Waldemar Anton, Chris Führich, Angelo Stiller, Jamie Leweling, Pascal Stenzel, Enzo Millot, Katompa Mvumpa.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da lider olarak yoluna devam eden Leverkusen ile en yakın takipçilerinde Stuttgart, DFB Kupası’nda kozlarını paylaşıyor. Bu sezon Xabi Alonso önderliğinde maç kaybetmeyen Leverkusen, 3 kulvarda birden gösterdiği etkiyi Stuttgart karşısında sürdürecek ve tur biletini cebine koyacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.48

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.69

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga’nın lideri Bayer Leverkusen, namağlup performansını DFB Kupası’nda galibiyetle taçlandırdı. Bu sezon 3 kulvarda birden maç kaybetmeyen Leverkusen, Stuttgart karşısında kalesini 2 gole kapatamazken, rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Kazananları tebrik ederiz.