İddaa Tahminleri ve Analizleri

Saint-Priest Valenciennes Maç Tahmini 07.02.2024

7 Şubat Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe yer alan Fransa Kupası Son 16 mücadelesinde, Saint-Priest ile Valenciennes karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati ise 22:30.

Jacques-Joly Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Hovarda, Saint-Priest galibiyetine 6.80, beraberliğe 4.45, Valenciennes galibiyetine ise 1.49 oran belirlemiş durumda.

Saint-Priest Galibiyet Peşinde

Fransa Ulusal 3. Lig’de mücadele veren Saint-Priest, ilk 14 haftanın en iyi performansını sergileyen takımlar arasında yer aldı. Zirve takibine tam gaz devam etmeyi başaran ev sahibi, son 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan topladı. 14 maçlık fikstürü 9 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Saint-Priest, liderin 3 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Fransa Kupası Son 16 Turu’na kadar gelmeyi başaran Michael Napotetano ve öğrencileri, sırasıyla RocheSainr, Domerat, Feurs ve Romorantin engellerini galibiyetlerle geçmeyi başardı. Kupa serüveninde 4 maçta 14 gol atıp, sadece 5 gol yediler. Bu hafta Valenciennes karşısında Çeyrek Final bileti arayacaklar.

Valenciennes Kötü Gidişata Çare Arıyor

Fransa Ligue 2’de ilk 23 hafta geride kalırken, tehlike çanları Valenciennes için çalıyor. Sezon içerisinde yaptıkları teknik adam hamlesine rağmen, 23 hafta sona erdiğinde en alt sıradan kurtulamadılar. 4 hafta önce Miguel Gonçalves Maciel ile yollarını ayıran Valenciennes, göreve Ahmed Kantari’yi getirdi. Yeni hocasıyla puan kayıplarına devam eden konuk ekip, 4 maçtan 3 mağlubiyet, 1 galibiyetle ayrıldı. Ligde kalması günden güne zorlaşan Valenciennes, bu hafta Fransa Kupası Son 16 Turu’nda mücadele verecek. Haguenau, Mulhouse, Sarreguemine ve Paris FC karşısında kazanarak yoluna devam eden konuk ekip, bir kez daha teselliyi kupa galibiyetinde arayacak.

Saint-Priest – Valenciennes Maç Bilgileri

Saint-Priest – Valenciennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 22.300’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Jacques-Joly Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Saint-Priest'in ilk 11’i Belli mi?

Saint-Priest’in muhtemel kadrosu: Badis Haddaoui, Valentin Hoguet, Belony Dumas, Stephan Varsovie, Audran Ruiz, Naim Dhib, Romain Antunes, Marwane Benhmida, Rachid Essimi Ateba, Kenny Oun, Sacha Mila.

Valenciennes'in ilk 11’i Belli mi?

Valenciennes’in muhtemel kadrosu: Lassana Sy, Souleymane Basse, Joeffrey Cuffaut, Joachim Kayi Sanda, Halid Sabanovic, Julien Masson, Manga Foe Ondoa, Flamarion, Andrew Jung, Makabi Lilepo, Anthony Knockaert.

İddaa Tahmini

Galibiyet adına güven vermekten çok uzakta kalan tarafların Fransa Kupası’nda çıkacağı Son 16 mücadelesinde, taraf bahis oldukça güç. Ulusal 3. Lig temsilcisi iyi bir sezon geçirirken, rakibinin 2 üst liginde mücadele veren Valenciennes ise küme düşme tehlikesinde, İki takımında bu hafta birbirlerine karşı kalesini gole kapatamayacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Valenciennes, Fransa Kupası’nda yola devam etti. Çeyrek Final biletini cebine koyan konuk ekip, deplasmanda 2 golle kazandı. Ev sahibi ise tek golle mağlubiyetten kurtulamadı. İki takımında skor üretmesini bekliyorduk ve yanılmadık.