İddaa Tahminleri ve Analizleri

Le Puy Laval Maç Tahmini 07.02.2024

Le Puy ile Laval, Fransa Kupası Son 16 Turu‘nda kozlarını paylaşacak. 7 Şubat Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:30’da sahne alacak mücadeleye, Charles-Massot Stadı ev sahipliği yapacak.

Betelli, Le Puy galibiyetine 4.65, beraberliğe 3.70, Laval galibiyetine ise 1.80 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.99, 2.5 Alt 1.82 oran kazandırıyor.

Le Puy 9 Maçtır Kaybetmiyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Le Puy, Fransa Kupası Son 16 Turu’nda bu hafta Laval ile iç sahada karşı karşıya geliyor. Fransa Ulusal 2. Lig temsilcisi, kupa serüveninde sürpriz galibiyetlerle dikkat çekti. Ulusal 2. Lig kapsamında 15 haftayı 8 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, son 9 haftada maç kaybetmedi. 6 galibiyet, 3 beraberliğe imza atan Stephane Dief ve öğrencileri, çok formda. Fransa Kupası’nda bu sezon FC Seyssins, Chapo-Marennes, Chapo-Marennes ve Dunkerque karşısında kazanan Le Puy, 4 maçta 9 gol atarken, kalesinde ise 2 gole izin verdi. Le Puy sürpriz galibiyetlerine Laval karşısında devam etmek istiyor.

Laval Favori Taraf

Fransa Ligue 2’de zirve takibine devam eden Laval, Fransa Kupası Son 16 Turu’nda boy gösterecek. Konuk ekip Fransa Ligue 2’de 23 haftalık fikstürü 11 galibiyet, 6 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakırken, 39 puan topladı ve liderin 7 puan gerisinde yer aldı. Olivier Frapolli yönetiminde şampiyonluk mücadelesi veren Laval, Fransa Kupası’nda ise yoluna emin adımlarla devam ediyor. US Provin, St-Philbert GL, Diepp engellerini geçtikten sonra Fransa Ligue 1 temsilcisi Nantes ile karşı karşıya gelen Laval, 1-0’lık deplasman galibiyetiyle tur atladı. 4 maçta 12 gole imza atan konuk ekip, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Laval etkisini Le Puy karşısında tam gaz sürdürmek istiyor.

Le Puy – Laval Maç Bilgileri

Le Puy – Laval Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 22.300’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Charles-Massot Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Le Puy'un ilk 11’i Belli mi?

Le Puy’un muhtemel kadrosu: Mathis Carvalho, Mehdi Beneddine, Renald Xhemo, Ayessa Ondze, Sadia Diakhabi, Anthony Civet, Nicolas Pays, Virgile Piechocki, Tommy Iva, Jordan Alexandre, Bryan Adinany.

Laval'ın ilk 11’i Belli mi?

Laval’ın muhtemel kadrosu: Mamadou Samassa, Yasser Balde, Diaw El Hadj, Mohammed Amin Cherni, Yohan Tavares, Jimmy Roye, Sam Sanna, Thibaut Vargas, Remy Labeau Lascary, Malik Tchokounte, Antonin Bobichon.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 2’de zirve takibini bırakmayan Laval, Fransa Kupası’nda ise önemli galibiyetlere imza attı. İki kulvarda birden bu sezon etkili olan Laval, deplasmanda Le Puy engelini geçerek, Yarı Final biletini cebine koyacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.51

Betelli Oranı: MS 2, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Le Puy iç sahada hata yapmadı. Laval karşısında 2 golle galip gelmeyi başaran ev sahibi, kalesinde ise 1 gole izin verdi. Deplasmanda etkisiz kalan Laval, dış sahada sergilediği futbolla bizleri yanılttı.