İddaa Tahminleri ve Analizleri

PSG Brest İddaa Tahmini 07.02.2024

PSG ile Brest, Fransa Kupası Son 16 Turu‘nda karşı karşıya gelecek. 7 Şubat Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:10’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, Parc des Princes Stadı’nın ev sahipliğinde sahne alacak.

Rexbet, PSG galibiyetine 1.37, beraberliğe 5.40, Brest galibiyetine ise 7.70 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.19, beraberliğe 4.60, konuk ekibe ise 6.13 oran veriyor.

PSG Ligi Domine Ediyor

PSG adına Fransa Ligue 1’in 20. haftasına Kylian Mbappe ve Marco Asensio ikilisi damga vururken, Strasbourg deplasmanında 2-1’lik galibiyeti getiren isimler oldular. Liderlik koltuğunda oturan PSG, yenilmezlik serisini 15 haftaya çıkarırken, en yakın rakibiyle puan farkını ise 8’e yükseltti. Son 15 haftayı 12 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Luis Enrique’nin öğrencileri, Ligue 1’i domine etmeye devam ediyor. 20 maçta tam 48 gol buldular. Brest ile 2 hafta önce Fransa Ligue 1 kapsamında karşı karşıya gelen PSG, 2-0’lık üstünlük yakaladığı mücadelede, skorun rehavetin kapıldı ve karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Fransa Ligue 1’in lideri, bu hafta aynı hataları yapmak istemiyor.

Brest Rüyası Devam Ediyor

Fransa Ligue 1’de tam 9 haftadır maç kaybetmeyen Brest, zirve takibini bırakmadı. 4 haftalık galibiyet serisinin ardından, lider PSG’ye karşı deplasmanda müthiş bir geri dönüşe imza atan konuk ekip, 2-0 geriden gelerek skoru 2-2’ye getirdi ve liderden 1 puanı aldı. Galibiyet serisini sürdürmeyi başaramasa da yenilmezlik serisini sürdüren Brest, geçtiğimiz hafta ise liderin en yakın takipçisi Nice ile iç sahada golsüz berabere kaldı. Son 9 haftayı 6 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Eric Serge Roy ve öğrencileri, 3. sırada yer almaya devam ediyor. Rüya gibi bir sezon geçiren ve zorlu fikstürde maç kaybetmeyen Brest, güven vermeye devam ediyor. Bu hafta Fransa Kupası Son 16 Turu kapsamında PSG deplasmanına bir kez daha konuk olacaklar. Konuk ekip bu kez karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

PSG – Brest Maç Bilgileri

PSG – Brest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 23.10’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de Presnel Kimpembe’nin sakatlığı devam ediyor. Brest cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Danilo Pereira, Lucas Hernández, Nordi Mukiele, Zaire Emery, Vitor Ferreira, Vitinha, Ousmane Dembele, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Brendan Chardonnet, Bradley Locko, Jonas Martin, Kenny Lala, Hugo Magnetti, Martin Satriano, Lees-Melou, Romain Del Castillo, Jeremy Le Douaron, Steve Mounie.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 20 haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen PSG ile Brest, Fransa Kupası’nda karşı karşıya geliyor. 2 hafta önce lig kapsamında karşı karşıya gelen taraflar, birbirlerine 2’şer gol atmayı başardı. PSG ve Brest skor üretmeye Fransa Kupası’nda devam edecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG tur biletini cebine koydu. Ev sahibi Brest karşısında 3 golle galip gelirken, Brest ise 10 kişi kaldığı deplasmanda tek golle mağlup oldu. Kazananları tebrik ederiz.