İddaa Tahminleri ve Analizleri

Strasbourg Le Havre Maç Tahmini 07.02.2024

7 Şubat Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe Fransa Kupası Son 16 heyecanı yaşanıyor. Türkiye saati ile 22:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Strasbourg ile Le Havre karşı karşıya gelecek.

Betroad, Strasbourg galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.25, Le Havre galibiyetine ise 3.55 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.96, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

Strasbourg Kolay Maç Kaybetmiyor

Strasbourg, Fransa Ligue 1’in son haftalarında kolay maç kaybetmiyor. 6 hafta boyunca namağlup bir performans grafiği sergileyen Patrick Vieira’nın öğrencileri, geçtiğimiz hafta PSG engeline takıldı. Lider karşısında 2-1’lik iç saha mağlubiyetinden kurtulamayan ev sahibinde, seri sona erdi. Son 12 haftalık fikstürde ise sadece Reims ve PSG karşısında mağlup olduklarını belirtelim. İlk haftalarda kaybettiği puanları kısa sürede telafi etmeyi başaran Strasbourg, 20 hafta sonunda puanını 25’e çıkardı ve düşme hattından uzak kalmayı başardı. Ligin 10. sırasında yer alan Strasbourg, bu hafta Fransa Kupası’nda mücadele verecek. Ev sahibi kıpa serüveninde Avonie OCC ve Clermont’a karşı kazanarak, Le Havre’nin rakibi olmayı başardılar.

Le Havre Yükselişte

Le Havre, Fransa Ligue 1’de son 3 hafta mağlubiyete yer vermedi. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan konuk ekip, ilk 20 hafta itibariyle düşme hattından uzak kalmayı başardı. Son 3 hafta Lyon’a karşı iç sahada alınan 3-1’lik galibiyetin ardından, Lorient ve Monaco karşısında sahadan 1’er puanla ayrıldılar. 3 maçta tam 7 gole imza atan Le Havre, etkili hücum performansıyla dikkat çekti. 20 haftadan ise  5 galibiyet, 9 beraberlik, 6 mağlubiyetle 24 puan topladıklarını belirtelim. 11. sırada kendisine yer bulan Luka Elser’in öğrencileri, etkisini Fransa Kupası’nda sürdürmek istiyor. Kupa serüveninde Caen ve Chateauroux engellerini geçerek Strasbourg’un rakibi oldular.

Strasbourg – Le Havre Maç Bilgileri

Strasbourg – Le Havre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 22.30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg cephesinde karşılaşma öncesi Lebo Mothiba, Jeremy Sebas ve Ismael Doukoure’nin sakatlıkları devam ediyor. Le Havre’de bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Pierre-Gabriel, Abakar Sylla, Maxime Junior Mwanga, Marvin Senaya, Sanjin Prcic, Dion Sahi, Adrien Thomasson, Jeanricner Bellegarde, Mouhamadou Diarra, Dilane Bakwa.

Le Havre'nin ilk 11’i Belli mi?

Le Havre’nin muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Étienne Youte Kinkoue, Gautier Lloris, Yoann Salmier, Nolan Mbemba, Christopher Operi, Daler Kuzyaev, Josue Casimir, Nabil Alioui, Issa Soumare, Emmanuel Sabbi.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de uzun süredir kolay kolay maç kaybetmeyen Strasbourg ile Le Havre, Yarı Final bileti için karşı karşıya geliyor. Kupa macerasına devam etmek isteyen tarafların zorlu mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.71

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.96

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, kazanan Strasbourg oldu. Ev sahibi Le Havre karşısında 3 golle tur atlarken, Le Havre ise tek golle mağlup oldu. iki takımda bizleri yanıltmadı.