sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 09.02.2024

İddaa fikstüründe 9 Şubat Cuma akşamı sahne alacak 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Marsilya  – Metz: H1, 1.59 (iddaa) – 1.99 (Bets10) ; Marsilya sahasında Metz’i konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 21. hafta mücadelesi, 9 Şubat Cuma akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlıyor. Mücadelenin yayın ekranı ise beIN SPORTS. Göreve Gennaro Gattuso’nun gelişiyle birlikte Fransa Ligue 1 sahnesinde yükselişe geçen Marsilya, geçtiğimi haftaya kadar 8 maçta namağlup bir performans grafiği sergiledi. 4 galibiyet, 4 beraberliğe imza atan ev sahibi, geçtiğimiz hafta deplasmanda Lyon engeline takıldı. Konuk ekip ezeli rakibi karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamazken, kümede kalma mücadelesi veren rakibine karşı önemli bir 3 puan kaybetti. Bu hafta ligin bir diğer düşme adayı Metz karşısına çıkacaklar. 20 haftayı 7 galibiyet, 8 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, 29 puanla ligin 8. sırasında yer alıyor. Üst sıralara yetişmek isteyen Marsilya, bu hafta Metz karşısında hata yapmak istemiyor. Sezonun ilk yarısında Metz’e deplasmanda konuk olan ev sahibi, 2-2’lik gol düellosundan 1 puan alabilmişti. Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren Metz, 7 haftadır aldığı üst üste mağlubiyetlerin ardından, küme düşme potasının içerisinde yer aldı. Laszlo Bölöni yönetiminde zor günler geçirmeye devam eden ve teknik adam değişikliğine gitmeyen Metz, son olarak geçtiğimiz hafta düşme potasını beraber paylaştığı Lorient’e karşı iç sahada mağlup oldu. Son 7 haftada kalesini 11 gole kapatamayan Metz, rakip fileleri ise sadece 2 kez havalandırabildi. 20 haftanın 16’sında puan kaybeden ve sadece 4 maçtan galip çıkabilen konuk ekip, 20 maçta kalesini 31 gole kapatmayı başaramazken, rakip fileleri ise 17 kez havalandırabildi. Son haftaların en zayıf halkaları arasında yer alan Metz, Marsilya deplasmanında galibiyet adına güven vermekten çok uzakta. Fransa Ligue 1’de teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçen Marsilya, 8 maçlık yenilmezlik serisinin ardından mağlup oldu. Ev sahibi yeniden Ligue 1’de yükselişe geçmek istiyor. Ev sahibi bu hafta ligde zor günler geçiren Metz’e karşı, iç sahada rahat bir galibiyet alacaktır.

Dortmund – Freiburg: MS 1, 1.36 (iddaa) – 1.56 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da 21. hafta heyecanı başlarken, Borussia Dortmund ile Freiburg kozlarını paylaşacak. 9 Şubat Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:30’da başlayan mücadele, tivibu SPOR 1 ve beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da geçen sezon şampiyonluğu son maçta elleriyle Bayern Münih’e kaptıran Borussia Dortmund, Edin Terzic önderliğinde yoluna devam ediyor. İlk 20 haftalık fikstürü 10 galibiyet, 7 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Sarı Siyahlılar, zirvenin 15 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Son 6 haftalık fikstürde namağlup bir performans sergileyen Dortmund, Darmstadt 98, Köln ve Bochum karşısında aldığı üst üste galibiyetlerin ardından, 3 maçta 10 golle 9 puan topladı. Harika bir hücum ve savunma performansı sergileyen Edin Terzic’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Heidenheim deplasmanından golsüz beraberlikle döndü. Zirve yarışında önemli bir kayıp yaşayan Dortmund, bu hafta iç sahada Freiburg’u konuk edecek. Zirve yarışının içerisinde kalmak için 3 puana ihtiyaçları var. Almanya Bundesliga’nın 20. haftasında Stuttgart’ı sahasında ağırlayan Freiburg, mağlubiyetlerine devam etti. Werder Bremen deplasmanından alınan 3-1’lik mağlubiyetin ardından, Stuttgarat karşısında erken bir kırmızı kartla 10 kişi kaldılar ve karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldılar. Son 2 hafta savunmada önemli zafiyetler gösteren Freiburg, kalesinde ise 6 gole engel olamadı. Almanya Bundesliga’da ilk 20 haftayı haftayı 8 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan Freiburg, 28 puanla 7. sırada kendisine yer buldu. Üst sıraları zorlamaya devam eden konuk ekip, bu hafta Dortmund karşısında galibiyet arayacak. Son haftalarda galibiyet almakta zorlanan Freiburg, sezonun ilk yarısı iç sahada 4-2’lik skorla mağlup olduğu Dortmund’a karşı deplasmanda galibiyet arayacak. Almaya Bundesliga’da son 6 haftayı namağlup geçmeyi başaran Dortmund, zirve takibine devam ediyor. Hata yapmak istemeyen ev sahibi, puan farkının açılmasını engellemek istiyor. Dortmund bu hafta evinde Freiburg engelini kayıpsız geçecektir.

Salernitana – Empoli: MS 2, 2.65 (iddaa) – 3.00 (Bets10) ; S Sport Plus ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 9 Şubat Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Salernitana ile Empoli karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nde en alt sıradan haftalardır kurtulmayı başaramayan Salernitana, 24. haftada en yakın rakibi Empoli’yi sahasında konuk edecek. 23 hafta sonunda sadece Hellas Verona ve Lazio’yu mağlup etmeyi başarabilen Filippo Inzaghi’nin öğrencileri, 2 galibiyet, 7 beraberlik, 14 mağlubiyetle 13 puan toplamayı başaran Salernitana, son 5 haftalık fikstürün tamamında puan kaybetti. Juventus, Napoli, Genoa ve Roma karşısında alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından, geçtiğimiz hafta Torino ile golsüz berabere kaldılar. Son 5 haftadan 1 puan çıkarmayı başarabilen Salernitana, bu hafta Empoli karşısında kabusa son vermek istiyor. Kalesini tam 44 gole kapatmayı başaramayan ev sahibi, ligin en zayıf savunma performansını sergiledi. Son maçta kalesini gole kapatmasına rağmen, Salernitana savunması güven vermemeye devam ediyor. Empoli cephesinde İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında Davide Nicola etkisini izliyoruz. İtalya Serie A Ligi’nde bir türlü küme düşme hattından kurtulmayı başaramayan ev sahibi, teknik adam değişikliğinin ardından toparlanmaya başladı. Sezon içerisinde 2. kez teknik adam değişikliğine giden ve göreve Davide Nicola’yı getiren Empoli, son 3 haftadan 5 puan topladı. Monza karşısında alınan 3-0’lık net galibiyetin ardından, Juventus ve Genoa karşısında sahadan 1’er puanla ayrıldılar. Düşme hattının üzeriyle arasında 1 puan fark bulunan Empoli, bu hafta en alt sıradaki Salernitana karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak, düşme hattından kurtulmak istiyor. Sezonun ilk yarısında Salernitana’ya karşı 1-0’lık galibiyete imza atmayı başardıklarını belirtelim. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftadan 5 puan toplamayı başaran Empoli, teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçti. Lige sıkı sıkı tutunmayı başaran Empoli, ligin en alt sırasından kurtulmayan ve 5 maçtır puan kayıplarına engel olamayan Salernitana karşısında, sahadan 3 puanla ayrılmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.73

Bets10 Bahis Oranı: 9.31