İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Alaves Villarreal Bahis Tahmini 10.02.2024

İspanya La Liga’da Cumartesi günü 4 maç avar. Günün ilk maçında Villarreal deplasmanda, Alaves’e konuk olacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Alaves ile Villarreal zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betelli oranlarını ele alacak olursak Alaves galibiyetinin 2.22, beraberlik tercihinin 3.50, Villarreal galibiyetinin ise 3.30 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Alaves 4 Maç Sonra Kaybetti 

Alaves La Liga’da uzun bir aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Barcelona’yı konuk eden Luis Garcia’nın ekibi mücadeleden 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Alaves’in tek golü ise Samu’dan geldi. La Liga’da 3 maçlık galibiyet serisi ve 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Alaves orta sıralarda yer alıyor. Şimdilik rahat bir konumdalar diyebiliriz. Bu hafta sonu yine iç sahada oynayacak olan Alaves evinde, Villarrael ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Alaves’de Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı sürüyor. 

Villarreal 3 Maçtır Kaybetmiyor 

Villarreal’in La Liga’da yenilmezlik serisi 3 maça çıktı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Cadiz’i konuk eden Marcelino’nun ekibi mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da oynadığı son 3 maçtan 5 puan çıkartan Villarreal kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Geçen hafta sonu Cadiz karşısında kazanabilseler, rakibi ile aradaki puan farkını 9’a çıkartacak ve iyice rahatlayacaklardı. Bu hafta sonu ise Alaves’e konuk olacak Villarreal’de hedef 3 puan. Karşılaşma öncesinde Villarreal’de Alfonso Pedraza, Juan Foyth, Denis Suarez, Eric Bailly ve Yeremy Pino’nun sakatlıkları sürüyor.

Alaves – Villarreal Maç Bilgileri

Alaves – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorrotza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alaves’de Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı sürüyor. Villarreal’de Alfonso Pedraza, Juan Foyth, Denis Suarez, Eric Bailly ve Yeremy Pino’nun sakatlıkları sürüyor.

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Ruben Duarte, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Filip Jorgensen, Juan Foyth, Aissa Mandi, Jorge Cuenca, Alberto Moreno, Ramon Terrats, Dani Parejo, Santi Comesana, Gerard Moreno, Alejandro Baena, Alexander Sörloth

İddaa Tahmini

Alaves’in 3 maçlık galibiyet serisi geçen hafta sona erdi. İç sahada konuk ettikleri Barcelona’ya 3-1 kaybettiler. 4 maç aradan sonra mağlubiyet yaşayan Alaves La Liga’da orta sıralarda bulunuyor. Villarreal ise geçen hafta La Ceramica’da konuk ettiği Cadiz ile golsüz berabere kaldılar. Son 3 maçta kaybetmeyen ve 5 puan toplayan Marcelino’nun ekibi moralli. Alaves deplasmanında da bu hafta gol bulacaklarını düşünüyorum. Villarreal fileleri en az 1 kez havalandırır.

İddaa Oranı: Villarreal 0.5 Gol Üstü, Oran 1.25

Betelli Oranı: Villarreal 0.5 Gol Üstü Oran 1.40

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Alaves yine puan kaybı yaşadı. Barcelona mağlubiyetinin ardından Villarreal ile 1-1 berabere kaldılar.