İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Osasuna İddaa Tahmini 10.02.2024

İspanya La Liga’da ilk 4 hesapları yapan Real Sociedad iç sahada, Osasuna ile kozlarını paylaşacak. Saat 18.15’te başlayacak mücadele S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Real SociedadOsasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde. Real Sociedad kazanır 1.90, beraberlik 3.35, Osasuna kazanır ise 4.65 olarak açıklanmış.

Real Sociedad’dan 1 Puan 

Real Sociedad La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Girona deplasmanından 1 puan ile döndü. Montilivi’de konuk oldukları rakibi ile golsüz berabere kaldılar. Son haftalarda iyi sonuçlar alamayan Bask ekibi La Liga’da oynadığı son 7 maçlık dilimde sadece 1 kez kazanabildi. Anoeta’da da son haftalarda puan kayıpları yaşıyorlar. Imanol’un ekibi bu hafta sonu Osasuna’yı konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Real Sociedad’da Kieran Tierney, Alvaro Odriozola, Martin Merquelanz, Carlos Fernandez ve Aihen Munoz sakat olan isimler. 

Osasuna 3 Maçtır Kazanamıyor 

Osasuna son haftalarda La Liga’da üst üste puan kayıpları yaşıyor. Sevilla, Barcelona ve Celta Vigo maçlarından sadece 1 puan çıkartabilen Osasuna’da moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta sonu El Sadar’da konuk ettikleri Celta Vigo karşısında kazanmaları bekleniyordu ama karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Son 3 maçtan da galibiyet çıkartamayan Osasuna’da moraller bozuk. Bu hafta ise Anoeta’da Real Sociedad’ın konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Osasuna’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Real Sociedad – Osasuna Maç Bilgileri

Real Sociedad – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’te S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Kieran Tierney, Alvaro Odriozola, Martin Merquelanz, Carlos Fernandez ve Aihen Munoz sakat olan isimler. 

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Unai Marrero, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Aihen Munoz, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Ander Barrenetxea, Mikel Oyarzabal, Umar Sadiq

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Johan Mojica, David Garcia, Alejandro Catena, Ruben Pena, Aimar Oroz, Lucas Torro, Jon Moncayola, Moi Gomez, Ruben Garcia, Ante Budimir

İddaa Tahmini

Real Sociedad’da puan kayıpları sürüyor. Imanol’un ekibi geçen hafta konuk olduğu Girona deplasmanından 1 puan ile döndü. Rakibi ile golsüz berabere kalan Bask ekibi son 7 maçından sadece 1 galibiyet çıkartabildi. Osasuna ise geçen hafta El Sadar’da Celta Vigo’ya kaybetti. Mücadeleden 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Osasuna’da moraller bozuk. Real Sociedad’dan bu hafta reaksiyon bekliyorum. Anoeta’da konuk edecekleri Osasuna’yı mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.63

Hovarda Oranı: MS 1 Oran 1.90

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad yine kötü bir sonuç aldı. Anoeta’da konuk ettikleri Osasuna’ya 1-0 kaybettiler.