İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Girona İddaa Tahmini 10.02.2024

İspanya La Liga’da aylardır mağlubiyet yaşamayan iki takım, Real Madrid ve Girona karşı karşıya gelecek. Saat 20.30’da başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Real Madrid ve Girona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Real Madrid kazanır 1.50, beraberlik 4.90, Girona kazanır ise 5.80 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde Real Madrid kazanır tercihine 30.00 oran verilmekte. Yüksek oranlarla kazanmak için Bets10 sitesini takip edin !    

Real Madrid 3 Puan Peşinde 

Real Madrid La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Madrid derbisinde Atletico Madridi le karşı karşıya gelen Ancelotti’nin ekibi mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Öne geçtiği maçta uzatma dakikalarında yediği golle 2 puan bırakan Real Madrid, puan kaybına rağmen liderliğini devam ettirdi. La Liga’da geçen hafta Girona’nın puan kaybetmesiyle birlikte aradaki 2 puanlık fark korunmuş oldu. Bu hafta sonu ise Bernabeu’da Girona’yı konuk edecekler. Kazanmaları halinde puan farkı 5’e çıkacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Real Madrid’de Thibaut Courtois, Eder Miltao ve David Alaba’nın sakatlıkları sürüyor. 

Girona Liderlik İstiyor 

Girona’nın La Liga’da şampiyonluk umutları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Montilivi’de Real Sociedad’ı konuk eden Michel’in ekibi sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Maçın son 15 dakikasında iyi bir baskı kurdular ama buldukları pozisyonları gole çeviremediler. La Liga’da Eylül ayından bu yana maç kaybetmeyen Girona tam 15 maçtır yenilgi yüzü görmüyor. Bu sezon La Liga’da sadece Real Madrid’e kaybettiler. Bu hafta sonu ise lider Real Madrid’e konuk olacaklar. Rakibinin 2 puan gerisinde yer alan Girona kazanırsa, La Liga’da yeniden liderliğe yükselecek. Maç öncesinde Girona’da Daley Blind ve Yangel Herrera kart cezalısı. Toni Villa ile David Lopez ise sakat. 

Real Madrid – Girona Maç Bilgileri

Real Madrid – Girona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Thibaut Courtois, Eder Miltao ve David Alaba’nın sakatlıkları sürüyor. Girona’da Daley Blind ve Yangel Herrera kart cezalısı. Toni Villa ile David Lopez ise sakat. 

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Lucas Vazquez, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Vinicius Junior, Jude Bellingham, Joselu

Girona'nın ilk 11'i Belli mi?

Girona’nın muhtemel kadrosu: Paulo Gazzaniga, Miguel Gutierrez, Daley Blind, David Lopez, Arnau Martinez, Aleix Garcia, Yan Couto, Portu, Viktor Tsygankov, Savio, Artem Dovbyk

İddaa Tahmini

Real Madrid geçen hafta Madrid derbisinde karşı karşıya geldiği Atletico Madrid ile yenişemedi. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Son saniyede yediği golle 2 puan bırakan Real Madrid, Girona’nın 2 puan önünde liderliğini devam ettiriyor. Girona ise geçen hafta Montilivi’de konuk ettiği Real Sociedad ile golsüz berabere kaldı. Bu sezon La Liga’da sadece 1 mağlubiyetleri var ve onu da Real Madrid karşısında aldılar. Bu hafta Bernabeu’da işleri oldukça zor. Real Madrid’in rahat bir galibiyet alacağını ve liderliğini devam ettireceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.29

Bets10 Oranı: MS 1 Oran 30.00

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid farklı kazandı. Girona’yı 4 golle geçtiler ve liderliğini devam ettirdiler.