İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Brentford Bahis Tahmini 10.02.2024

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Brentford deplasmanda, Wolverhampton’a konuk oluyor. Zorlu mücadele saat 18.00’de Beın Connect sitesinden takip edilebilecek.

Wolverhampton ve Brentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Wolverhampton kazanır 2.15, beraberlik 3.65, Brentford kazanır ise 3.45 olarak açıklanmış.

Wolverhampton’da Hedef Üst Sıralar 

Wolverhampton’da moraller yerinde. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Chelsea deplasmanından sürpriz bir galibiyet ile dönen Kurtlar, mücadeleyi 4-2 kazanmayı başardı. Matheus Cunha attığı 3 golle galibiyetin baş mimarı oldu ve dikkat çekti. Premier Lig’de son 6 maçta sadece Manchester United’a kaybeden Gary O’Neil’ın ekibi bu hafta sonu ise Molinuex Ground’da Brentford ile karşı karşıya gelecek. Taraftarı önünde özellikle çok kolay gol bulan Wolverhampton hücumda oldukça üretken. Karşılaşma öncesinde Wolverhampton’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Brentford Kötü Sonuçlar Alıyor 

Brentford Premier Lig’de son dönemde kötü sonuçlar alıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Manchester City’i konuk eden Brentford mücadeleden 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Neal Maupoay’ın golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Premier Lig’de son 8 haftada tam 7 kez mağlubiyet yaşayan Brentford’da moraller bozuk. Thomas Frank’ın öğrencileri düşme hattının da sadece 3 puan üzerinde. Bu hafta konuk olacakları Wolverhampton deplasmanında kaybetmeleri halinde işler daha da zorlaşacak gibi duruyor. Maç öncesinde Brentford’da Bryan Mbeumo, Rico Henry sakat. Yoane Wissa ve Frank Onyeka ise milli takım kadrosunda. 

Wolverhampton – Brentford Maç Bilgileri

Wolverhampton – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Bryan Mbeumo, Rico Henry sakat. Yoane Wissa ve Frank Onyeka ise milli takım kadrosunda. 

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Joao Victor, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Hee chan Hwang, Matheus Cunha

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Bryan Mbuemo, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Wolverhampton Premier Lig’e geçen hafta Chelsea deplasmanından 3 puan ile döndü. Mücadeleyi 4-2 kazanarak 3 puanı kaptılar. Cunha önderliğinde önemli bir galibiyet alan Wolverhampton’ın üst sıra takibi devam ediyor. Brentford ise geçen hafta Manchester City’e direnemedi. Karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Premier Lig’de son 8 maçta 7 mağlubiyeti bulunan Brentford’da moraller bozuk. Molineux Ground’da gollere yöneleceğim. Wolverhampton favori ama Brentford’da son 6 maçında gol buldu. Önerim karşılıklı gol var seçeneği. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Hovarda Oranı: KGVAR Oran 1.66

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford sürpriz yaptı. Wolverhampton’ı deplasmanda 2-0 mağlup ederek kümede kalma umutlarını devam ettirdiler.