İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Newcastle United İddaa Tahmini 10.02.2024

İngiltere Premier Lig’de son 3 maçını kazanamayan Nottingham Forest evinde, Newcastle United’ı ağırlayacak. Saat 20.30’da başlayacak mücadele Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Nottingham Forest ile Newcastle United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betelli oranlarını ele alacak olursak Nottingham Forest galibiyetinin 3.60, beraberlik tercihinin 3.75, Newcastle United galibiyetinin ise 2.05 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. 

Nottingham Forest Tur Atladı

Nottingham Forest Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Bournemouth deplasmanından 1 puan ile döndü. Geriye düştükleri maçta Callum Hudson Odoi’nin attığı şık golle mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Nuno Espirito Santo’nun öğrencileri son 3 maçından da galibiyet çıkartamadı. Hafta içi ise FA Cup tekrar maçında Championship ekibi Bristol City’i penaltı atışları ile mağlup eden Nottingham Forest adını bir üst tura yazdıran taraf oldu. Premier Lig’de bu hafta sonu City Ground’da Newcastle United’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Chris Wood sakat. Ibrahim Sangare, Willy Boly, Ola Aina ise milli takım kadrosunda yer alıyor.

Newcastle United Savunmada Sıkıntılı

Newcastle United Premier Lig’de üst sıra takibini devam ettirmek istiyor. Geçtiğimiz hafta sonu St. James Park’ta Luton Town’u konuk eden Newcastle United mücadeleden 4-4’lük beraberlik ile ayrıldı. Kazanmaları beklenen maçta 2 puan bıraktılar. Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 1 kez kazanabilen Eddie Howe’un ekibi savunmada pek güven vermiyor. Premier Lig’de oynadıkları son 6 maçta da kalelerini gole kapatamayan bir Newcastle United var. Bu hafta sonu Nottingham Forest’a konuk olacak Newcastle United’da Sandro Tonali cezalısı. Jamall Lascelles, Alexander Isak, Nick Pope, Joe Willock, Joelinton ve Anthony Gordon’un sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest – Newcastle United Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Chris Wood sakat. Ibrahim Sangare, Willy Boly, Ola Aina ise milli takım kadrosunda yer alıyor. Newcastle United’da Sandro Tonali cezalısı. Jamall Lascelles, Alexander Isak, Nick Pope, Joe Willock, Joelinton ve Anthony Gordon’un sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Matt Turner, Ola Aina, Scott McKenna, Joe Worrall, Willy Boly, Serge Aurier, Ryan Yates, Orel Mangala, Danilo, Morgan Gibbs White, Chris Wood

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Nottingham Forest Premier Lig’de geçen hafta Bournemouth deplasmanından 1 puan ile döndü. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Nottingham Forest son 3 maçtan galibiyet çıkartamadı. Newcastle United ise geçen hafta konuk ettiği Luton Town ile 4-4 berabere kaldı. Gol düellosuna sahne olan maçtan 1 puan ile ayrıldılar. Newcastle United maçın favorisi ama son haftalarda kalelerini gole kapatamıyorlar. Üst üste 6 maçtır gol yiyorlar. Bu hafta hem Nottingham Forest hem de Newcastle United skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.46

Betelli Oranı: KGVAR Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. Newcastle United rakibini 3-2 mağlup ederek moral buldu. Gol var tercihimiz rahat kazandı.