Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Strasbourg İddaa Tahmini 10.02.2024

10 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1‘in 21. hafta mücadelesinde, Lens ile Strasbourg karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı ise beIN SPORTS.

intobet, Lens galibiyetine 1.65, beraberliğe 3.95, Strasbourg galibiyetine ise 5.35 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.95, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

Lens Galibiyetlerine Geri Döndü

Fransa Ligue 1’in 20. haftasında Nantes deplasmanına konuk olan Lens, ilk yarısı golsüz beraberlikle geçilen mücadelenin, ikinci yarısında rakibinden daha üretken bir futbol ortaya koydu. 48. dakikada David Costa’nın golüyle üstünlüğü ele alan Lens, tek gollü galibiyetle sahadan ayrıldı. Fransa Ligue 1 sahnesinde 2 haftadır Toulouse ve Nantes’e karşı gol yemeden kazanan Lens, son 15 haftada ise sadece lider PSG ve en yakın takipçisi Nice karşısında mağlup oldu. Üst sıralara yetişmeyi başaran ev sahibi, ilk 5 haftanın tamamında kaybettiği puanları, son 15 haftada harika performansıyla telafi etti. 32 puanla ligin 6. sırasında kendisine yer bulan Lens, bu hafta iç sahada Strasboug’u konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Strasbourg’u deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardılar.

Strasbourg Evinde Lidere Kaybetti

Fransa Ligue 1’in 20. haftasında lider PSG karşısına 6 haftalık yenilmezlik serisiyle çıkan Strasbourg, savunmada rakibine karşılık vermeyi başaramadı ve karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Patrick Vieira ve öğrencileri, ilk yarıyı 1-0 geride kapatırken, rakip PSG 6. dakikada penaltı fırsatından yararlanamadı. İkinci yarının hemen başında ise fark 2’ye yükselirken, Dilane Bakwa’nın bitime 22 dakika kala kaydettiği tek gol mağlubiyete engel olmadı. 6 hafta sonra mağlubiyet yaşayan Strasbourg, 20 hafta sonunda 25 puanla 10. sırada kendisine yer buldu. Düşme hattıyla puan farkını açarak rahat bir nefes alan konuk ekip, bu hafta Lens deplasmanına konuk olacak. Düşme potasıyla puan farkını 9’a kadar yükseltmeyi başaran Strasbourg, lidere karşı kaybedilen 3 puanın ardından yeniden yükselişe geçmek istiyor.

Lens – Strasbourg Maç Bilgileri

Lens – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens cephesinde Jonathan Gradit’in sakatlığı devam ediyor. Strasbourg cephesinde ise Jeremy Sebas, Ismael Doukoure, Karol Fila, Kevin Gameiro ve Lebo Mothiba’nın sakatlıkları devam ediyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Neil El Aynaoui, Faitout Maouassa, Facundo Medina, Kevin Danso, Andy Diouf, Adrien Thomasson, David Costa, Angelo Fulgini, Wesley Said, Sepe Elye Wahi.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Pierre-Gabriel, Abakar Sylla, Maxime Junior Mwanga, Marvin Senaya, Sanjin Prcic, Dion Sahi, Adrien Thomasson, Jeanricner Bellegarde, Mouhamadou Diarra, Dilane Bakwa.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 15 haftanın 13’ünde rakiplerine galibiyet şansı tanımayan Lens, sadece lider ve en yakın takipçisine karşı mağlup oldu. Son haftaların formda takımları arasında yer alan Lens, 2 maçlık galibiyet serisini bu hafta Strasbourg karşısında 3’e çıkaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.56

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens taraftarı önünde kazandı. Ev sahibi rakibine 3 golle üstünlük kurmayı başarırken, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. 3 golle 3 puanı hanesine yazdıran Franck Haise ve öğrencileri, bizleri yanıltmadı.