Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Lille İddaa Tahmini 10.02.2024

Fransa Ligue 1‘in lideri PSG ile 4. sıradaki Lille, 21. hafta kapsamında karşı karşıya geliyor. 10 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanacak.

intobet, PSG galibiyetine 1.60, berberliğe 4.25, Lille galibiyetine ise 5.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.19 oran kazandırıyor.

PSG Zirvede Puan Farkını Açıyor

Fransa Ligue 1’in lideri PSG, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Strasbourg deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönerek, yenilmezlik serisini 15 maça çıkarırken, hafta içi Fransa Kupası Son 16 Turu kapsamında Brest karşısında aldığı 3-1’lik galibiyetle, Çeyrek Final biletini cebine koydu. 3 kulvarda birden bu sezon Luis Enrique önderliğinde şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olarak yoluna devam eden PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 mücadelesi verecek. Fransa Ligue 1’de son 15 haftayı 13 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan PSG, 20 haftalık fikstürde ise sadece Nice engeline takılarak mağlubiyet yaşadı. En yakın rakibiyle puan farkını 8’e kadara çıkarmayı başaran ev sahibi, attığı 48 gole karşılık, kalesinde 17 gole izin verdi. Ligi domine etmeyi başaran PSG, bu hafta Lille derbisinde 3 puan arayacak.

Lille Lige Odaklandı

Fransa Ligue 1’de 3 maçtır bileği bükülmeyen Lille, son 14 haftalık fikstürde ise sadece Strasbourg engeline takıldı. Son haftalarda Ligue 1’in mağlup etmesi en zorlu rakipleri arasına girmeyi başaran Paulo Fonseca ve öğrencileri, 14 haftalık fikstürü 7 galibiyet, 6 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Son 3 haftada ise Lorient ve Clermont’a karşı iç sahada rahat galibiyetler almayı başaran Lille, Montpellier deplasmanından ise golsüz beraberlikle döndü. Son 3 haftada kalesini gole kapatırken, rakip fileleri ise 7 kez havalandırmayı başardıklarını belirtelim. Hafta içi Fransa Kupası Son 16 Turu’nda Lyon deplasmanına konuk olan ve karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan Lille, rotasını tamamen Fransa Ligue 1’e çevirdi. Konuk ekibin lider ile arasında 12 puan fark bulunurken, bu hafta lider PSG karşısında galibiyet arayacaklar.

PSG – Lille Maç Bilgileri

PSG – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de Presnel Kimpembe’nin sakatlığı devam ediyor. Lille cephesinde ise Bafode Diakite, Samuel Umtiti ve Ivan Cavaleiro’nun sakatlıkları devam ediyor.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Danilo Pereira, Lucas Hernández, Nordi Mukiele, Zaire Emery, Vitor Ferreira, Vitinha, Ousmane Dembele, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Lucas Chevalier, Alexsandro Ribeiro, Santos Carvalho, Leny Yoro, Nabil Bentaleb, Ignacio Miramon, Remy Cabella, Angel Gomes, Edon Zhegrova, Gabriel Gudmundsson, Jonathan David.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de uzun süredir kolay maç kaybetmeyen PSG ile Lille karşı karşıya geliyor. Ev sahibi 15 maçtır namağlup yoluna devam ederken, Lille ise 14 maçta 1 kere mağlup oldu. Üst sıraların iddialı takımlarının zorlu mücadelesinde, taraf bahis güç. Lider puan farkını açmak isterken, Lille ise rakibini yakalamak istiyor. Mücadelede iki takımında galibiyet adına skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, Fransa Ligue 1’in lideri PSG, yenilmezlik serisini 3 puanla taçlandırdı. PSG ve Lille, bu hafta gösterdikleri hücum etkisiyle, bizleri yanıltmadı. Liderin kazandığı maçta, iki takımda skor üretti.