Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Augsburg Leipzig İddaa Tahmini 10.02.2024

Almanya Bundesliga‘da 21. hafta heyecanı 10 Şubat Cumartesi akşamı devam ederken, Augsburg sahasında Leipzig‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 17:30’da başlayan mücadele, tivibu SPOR 1 ve beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Augsburg galibiyetine 4.28, beraberliğe 4.16, Leipzig galibiyetine ise 1.76 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.52, KGYOK 2.55 oran kazandırıyor.

Augsburg Savunması Güven Vermedi

Almanya Bundesliga’nın 21. haftasında Leipzig karşısına çıkacak olan Augsburg, son haftalarda galibiyet almakta zorlanıyor. Jess Thorup hamlesiyle düşme hattından uzaklaşmayı başaran ev sahibi, yeni hocasıyla iyi sonuçlarla imza atarken, son 7 haftada yeniden düşüşe geçti. Son 2 haftada 5 puan kaybeden Augsburg, son 7 haftanın ise 6’sında puan kaybetti. Bayern Münih’e karşı iç sahada alınan 3-2’lik mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta deplasmanda Bochum ile 1-1 berabere kaldılar. Düşme hattının 7 puan üzerinde, 12. sırada yer alan ev sahibi, bu hafta iç sahada Leipzig’i mağlup ederek, yeniden puan farkını açmak istiyor. Ausgburg bu sezon ligde çıktığı 20 maçta kalesini gole kapatmayı başaramadı.

Leipzig Evinde Kazandı

Leipzig, Almanya Bundesliga’da 20. haftayı galibiyetle kapatan takımlar arasında yer aldı. Marco Rose ve öğrencileri, 3 hafta boyunca Frankfurt, Leverkusen ve Stuttgart karşısında etkili oyununa rağmen puan alamayan konuk ekip, Union Berlin karşısında oyun etkisini skora taşıdı ve haftayı 2-0’lık galibiyetle kapattı. Güven tazelemeyi başaran Marco Rose’nin öğrencileri, liderin 16 puan gerisinde yoluna devam ediyor. 5. sırada kendisine yer bulan Leipzig, bu sezon 20 maçta 44 gole imza atarken, kalesinde ise 26 gole izin verdi. İyi bir hücum performansı sergileyen konuk ekip, sezonun ilk yarısında zorlanmadan mağlup etmeyi başardığı Augsburg karşısında galibiyet arayacak.

Augsburg – Leipzig Maç Bilgileri

Augsburg – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg takımında Dion Beljo ve Raphael Framberger’in sakatlıkları devam ediyor. Leipzig’de ise karşılaşma öncesi önemi bir eksik bulunmuyor.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Patric Pfeiffer, Jeffrey Gouweleeuw, Kevin Mbabu, Iago, Tim Breithaupt, Elvis Rexhbecaj, Felix Uduokhai, Ermedin Demirovic, Ruben Vargas, Phillip Tietz.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Lukas Klostermann, Castello Lukeba, David Raum, Christoph Baumgartner, Eljif Elmas, Kevin Kampl, Xaver Schlager, Yussuf Poulsen, Lois Openda, Benjamin Sesko.

İddaa Tahmini

Geçtiğimiz hafta iç sahada aldığı rahat galibiyetle üst sıralara yeniden tutunan Leipzig, zaman zaman yaşanan puan kayıplarına rağmen, Bundesliga sahnesinde uzun süredir iyi bir futbol sergiliyor. Leipzig’in deplasmandan galibiyetle çıkacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.54

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.76

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole ev sahipliği yapan mücadelede, Augsburg ve Leipzig sahadan 1’er puanla ayrıldı. Augsburg mücadelede 1-0’lık üstünlüğünü koruyamazken, Leipzig ise 2-1’lik üstünlüğünü koruyamadı ve taraftalar beraberliğe razı geldi.