İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Roma İnter İddaa Tahmini 10.02.2024

İtalya Serie A Ligi‘nin lideri İnter, 10 Şubat Cumartesi akşamında zorlu Roma deplasmanına konuk olacak. Derbi Türkiye saati ile 20:00’de sahne alırken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadeleye Olimpico Stadı ev sahipliği yapıyor.

Bets10, Roma galibiyetine 4.25, beraberliğe 3.45, İnter galibiyetine ise 1.92 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından takipçilerine hazırladığı özel oran fırsatlarında ise, Roma – İnter mücadelesinde İlk Yarı 0.5 Üst seçeneğini tercih ederek, 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Roma’da De Rossi Etkisi

Roma cephesinde Daniele De Rossi etkisi devam ediyor. Jose Mourinho ile yollarını ayıran ve sezon sonuna kadar göreve Daniele De Rossi’yi getiren Roma, yeni hocasıyla henüz puan kaybetmedi. Hellas Verona ve Salernitana karşısında alınan 2-1’lik galibiyetlerin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Cagliarai karşısında 4-0’lık galibiyete ima attılar. 3 maçta 8 gole imza atan ev sahibinde, Lorenzo Pellegrini ve Paulo Dybala ikilisi müthiş performanslar sergiliyor. Teknik adam etkisi kısa sürede Roma’da olumlu sonuçlar getirirken, 23 hafta sonunda 38 puanla 5. sıraya kadar yükseldiler. Üst sıra savaşında ben de varım demeyi başaran Roma, bu hafta sahasında ligin lideri İnter’i konuk edecek. Ev sahibi müthiş performansını derbi galibiyetiyle taçlandırmak istiyor.

İnter Şampiyonluk Yolunda

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 22 haftayı 18 galibiyet, 3 berberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan İnter, liderlik ipini göğüsledi ve 1 maç eksiğe rağmen en yakın rakibiyle puan farkını 4’e yükseltti. Geçtiğimiz hafta Juventus derbisinde izlediğimiz İnter, büyük maçlarda etkisini bizlere bir kez daha gösterdi ve şampiyonluk yoluna en kritik virajı galibiyetle geçti. Son 16 haftada mağlubiyet yüzü görmeyen Simone Inzaghi ve öğrencileri, 13 galibiyet, 3 beraberliğe imza attı. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen İnter, bu sezon derbi mağlubiyeti yaşamadı. Sadece Sassuolo karşısında mağlup olan konuk ekip, sezonun ilk yarısında 1-0 mağlup etmeyi başardığı Roma ile karşı karşıya gelecek. 22 Maçta tam 51 gole imza atarak ligin en iyi hücum performansını sergileyen İnter, kalesinde gördüğü 10 golle ise ligin en iyi savunma performansını ortaya koydu.

Roma – İnter Maç Bilgileri

Roma – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma cephesinde dev maç öncesi Chris Smalling ve Tammy Abraham’ın sakatlıkları devam ederken, Evan Ndicka ise milli takım kadrosunda. İnter takımında Juan Cuadrado ve Davide Frattesi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Rick Karsdorp, Dean Donny Huijsen, Diego Llorente, Rasmus Kristensen, Lorenzo Pellegrini, Nicola Zalewski, Edoardo Bove, Paulo Dybala, Romelu Lukaku, Stephan El Shaarawy.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Aurel Bisseck, Francesco Acerbi, Federico Dimarco, Nicolo Barella, Carlos Augusto, Davy Klaassen, Hakan Çalhanoğlu, Marcus Thuram, Lautaro Martinez.

İddaa Tahmini

Bir tarafta yeni hocasıyla 3’te 3 yapmayı başaran Roma, diğer tarafta ise 16 haftadır maç kaybetmeyen Serie A Ligi’nin lideri İnter karşı karşıya geliyor. Derbi öncesi iki takımda da moraller yüksek. Dev maçta galibiyeti hedefleyen tarafların mücadelesinde, ilk yarı en az 1 gole imza atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İlk Yarı 0.5 ÜST, Oran 1.33

Bets10 Oranı: İlk Yarı 0.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmanın ilk ve ikinci yarısında 3’er gol atıldı. Devre arasına Roma 2-1’lik üstünlükle girerken, Roma ise derbinin ikinci yarısında rakibine karşı skoru 4-2’ye getirmeyi başardı ve aldığı 3 puanla zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Kazananları tebrik ederiz.