İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Torino Maç Tahmini 10.02.2024

10 Şubat Cumartesi akşamı S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22:45’te canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Sassuolo ile Torino karşı karşıya gelecek.

Bets10, Sassuolo galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.40, Torino galibiyetine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.01, 2.5 Alt 1.80 olarak verilmiş.

Sassuolo Galibiyet Almakta Zorlanıyor

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 22 hafta bittiğinde küme düşme tehlikesini yakından hisseden Sassuolo, sezonun ilk yarısının son haftalaraında başlayan düşüşünü, sezonun ikinci yarısında sürdürüyor. 3 haftadır üst üste mağlubiyetler almaktan kurtulamayan ev sahibi, son 9 haftalık fikstürden ise sadece 4 puan çıkarabildi. Bu süreçte tek galibiyetini iç sahada Fiorentina’ya karşı 1-0’lık skorla alan Sassuolo, son 3 haftalık fikstürde sırasıyla Juventus, Monza ve Bologna’ya karşı mağlup oldu. Kalesini tam 8 gole kapatamayan ev sahibi, rakip fileleri ise sadece 2 kez havalandırabildi. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bologna deplasmanından 4-2’lik mağlubiyetle dönen Sassuolo cephesinde, kötü gidişat devam ediyor.

Torino Son Haftalarda Etkili

Geçtiğimiz hafta iç sahada Salernitana’yı konuk eden Torino, golsüz beraberlikle sonuçlanan mücadelenin ardından, İtalya Serie A Ligi’nde yenilmezlik serisini 4 haftaya çıkardı. Son 4 haftalık fikstürü 2 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktılar. Napoli ve Cagliari karşısında galip gelen konuk ekip, Genoa ve Salernitana karşısında ise sahadan 1’er puanla ayrıldı. 22 hafta sonunda 8 galibiyet, 8 beraberlik, 6 mağlubiyetle 32 puan toplamayı başaran Ivan Juric’in öğrencileri, 10. sırada kendisine yer buldu. Üst sıralara yetişmeye çalışan ve sezonun ikinci yarısına son derece iyi bir başlangıç yapan Torino, bu hafta Sassuolo deplasmanında galibiyet arayacak. Son 4 haftanın 3’ünde kalesini gole kapatmayı başaran konuk ekip, rakip fileleri 5 kez havalandırırken, kalesinde 1 gole izin verdi.

Sassuolo – Torino Maç Bilgileri

Sassuolo – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo cephesinde Gregoire Defrel, Domenico Berardi ve Jeremy Toljan’ın sakatlıkları devam ediyor. Torino’da ise Perr Schuurs ve Alessandro Buongiorno’nun sakatlıkları devam ediyor.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Kristian Thorstvedt, Martin Erlic, Gianmarco Ferrari, Nedim Bajrami, Marcus Pedersen, Samu Castillejo, Cristian Volpato, Ruan, Andrea Pinamonti.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Savic, Valentino Lazaro, Ricardo Rodriguez, Raoul Bellanova, Nikola Vlasic, Mergim Vojvoda, Karol Linetty, Adrien Tameze, Demba Seck, Nemanja Radonjic, Duvan Zapata.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde yükselişe geçen Torino, son 4 haftalık fikstürde maç kaybetmedi. 2 galibiyet, 2 beraberlikle yükselişe geçen Ivan Juric’in öğrencileri, bu hafta ligde zor günler geçiren Sassuolo karşısında, seriyi 3 puanla sürdürmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.98

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.25

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sassuolo henüz 5. dakikada 1-0 öne geçerken, Torino rakibine 4 dakika içierisinde karşılık verdi ve skoru eşitledi. İlk 10 dakikasında 2 golün atıldığı maçta, 80 dakika boyunca gol sesi çıkmadı. İki takımda sahadan 1’er puanla ayrıldı.