sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 10.02.2024

Almanya Bundesliga’nın 21. haftası kapsamında, 10 Şubat Cumartesi akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak düzenledik. Kazanmanız dileğiyle.

Frankfurt – Bochum: MS 1, 1.55 (iddaa) – 1.77 (Bets10) ; tivibu SPOR 2 ve beIN SPORTS ekranlarından 10 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Eintracht Frankfurt ile Bochum karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafa konuk olduğu Köln deplasmanında 66. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele eden, son 7 dakikada ise 9 kişi kalan Eintracht Frankfurt, evine 2-0’lık mağlubiyetle döndü. 10 kişi kaldıktan sonra mağlubiyet gollerini kalesinde gören ev sahibi, Almanya Bundesliga sahnesinde 4 hafta sonra mağlubiyet yaşadı. 4 maçlık fikstürü 3 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan ve yükselişe geçmeyi başaran Dino Toppmöller’in öğrencileri, yeniden yükselişe geçmek istiyor. Ligin 6. sırasında yer alan Frankfurt, Bundesliga sahnesinde üst sıraları bırakmıyor. Bu hafta kümede kalma mücadelesi veren Bochum ile iç sahada karşı karşıya gelecekler. Almanya Bundesliga’da ilk 20 haftayı 4 galibiyet, 9 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan Bochum, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam ediyor. Sezona kabus gibi bir başlangıç yapan konuk ekip, ilk 9 haftanın tamamında puan kaybetti. Son haftalarda daha iyi bir performans grafiği ortaya koymayı başarsalar da, düşme hattından hala uzak kalamadılar. Son 2 haftalık fikstürde 5 puan kaybeden Bochum, Dortmund deplasmanında aldığı 3-1’lik mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Augsburg ile 1-1 berbere kaldılar.  Düşme hattıyla arasındaki puan farkı 6’ya kadar inen Bochum, bu hafta Frankfurt deplasmanında galibiyet arayacak. Ev sahibi son 5 haftalık fikstürde sadece iç sahada Stuttgart’ı mağlup edebildi. Almanya Bundesliga’da 4 maçlık yenilmezlik serisi 9 kişi kaldığı Köln deplasmanında sona eren Frankfurt, evinde yeniden yükselişe geçmek istiyor. Frankfurt’un taraftarı önünde bu hafta Bochum’u mağlup edeceğini düşünüyoruz.

Werder Bremen – Heidenheim: KGVAR, 1.49 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 10 şubat Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga’nın 21. hafta mücadelesinde, Werder Bremen ile Heidenheim karşı karşıya geliyor. Saat 17:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da sezona istediği başlangıcı yapamayan Werder Bremen, son haftalarda yükselişe geçti. İlk 8 haftada 6 mağlubiyet alarak alt sıralardan kurtulamayan ev sahibi, son 12 haftada ise sadece Leverkusen ve Stuttgart dışında hiçbir rakibine galibiyet şansı tanımadı. Sadece ilk 3 sırada içerisinde yer alan rakiplerine karşı mağlup olan Werder Bremen, son 7 hafta namağlup bir performans sergiledi. 7 haftayı 4 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Ole Werner’in öğrencileri, son 3 haftalık fikstürde Bayern Münih, Freiburg ve Mainz 05 karşısında üst üste galibiyetlere imza attı. 9. sıraya kadar yükselmeyi başaran ev sahibi, üst sıra yarışının içerisine girmeye başladı. Formunun zirvesinde olan Werder Bremen, bu hafta Heidenheim karşısında galibiyet arayacak. Heidenheim seriyi Dortmund karşısında sürdürmeyi başardı. Almanya Bundesliga’da son haftaların en formda takımları arasında yer alan Heidenheim, geçtiğimiz hafta Dortmund karşısına 6 haftalık yenilmezlik serisiyle çıktı. Karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlanırken, konuk ekip son 7 haftayı 3 galibiyet, 4 berberlikle geride bıraktı. 3 maçlık galibiyet serisinin ardından, son 4 haftayı üst üste beraberliklerle kapattılar. Ligin yeni temsilcisi 20 maçan 24 puan toplamayı başarırken, 10. sırada yer aldı. Alt sıralardan uzak kalmayı başaran Heidenheim, bu hafta Werder Bremen deplasmanına konuk olacak. Konuk ekip üst sıralara yetişmek için seriyi sürdürmek istiyor. Werder Bremen ve Heidenheim, Almanya Bundesliga’da son 7 hafta namağlup performanslar sergiliyor. İki takımda formunun zirvesine çıktı. Seriyi sürdürmek isteyen tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Union Berlin – Wolfsburg: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; 10 Şubat Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Union Berlin ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 17:30’da sahne alıyor. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Union Berlin, geçen sezonu Almanya Bundesliga’nın Şampiyonlara Ligi potasının içerisinde kapatırken, yeni sezonda ilk 20 hafta sona erdiğinde, küme düşme hattının 3 puan üzerinde yer aldı. Geçen sezon Bundesliga’da yılın teknik adamı seçilen Urs Fischer ile 9 maçlık galibiyet hasretinin ardından yollar ayrıldı. Nenad Bjelica’yı göreve getiren Union Berlin, yeni hocasıyla toparlanma sürecine girerken, so 2 haftada kaybedilen 5 puan moralleri bozdu. Son 6 haftayı 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktılar. Son 2 haftada önce Leipzig’e karşı kaybeden, ardından Mainz 05 ile berabere kalan Union Berlin, yeniden yükselişe geçmek ve düşme hattıyla arasındaki puan farkını açmak istiyor. Almanya Bundesliga’da 4 haftadır beraberliklerden kurtulmayı başaramayan Wolfsburg, üst sıra yarışından koptu. Konuk kip adına kötü gidişat iç sahada 2-1’lik Bayern Münih mağlubiyetiyle başlarken, Niko Kovac ve öğrencileri, son 4 haftalık fikstürde ise Mainz 05, Hiedenheim, Köln ve Hoffenheim karşısında sahadan 1’er puanla ayrıldı. 20 haftayı Wolfsburg, 6 galibiyet, 5 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bıraktı. 23 puanla ligin 11. sırasında yer alan konuk ekip, rakip fileleri 20 maçta 25 kez havalandırırken, kalesinde ise 32 gole engel olamadı. Son haftalarda galibiyet adına zorlanan Wolfsburg, bu hafta sezonun ilk yarısında mağlup etmeyi başardığı Union Berlin ile karşı karşıya gelecek. Niko Kovac ve öğrencileri, bu hafta kazanarak kabusa son vermek istiyor. Almanya Bundesliga’da zor günler geçiren Union Berlin ile Wolfsburg karşı karşıya geliyor. İki takımda bu sezon galibiyet almakta zorlanıyor. Toparlanmak isteyen tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.76

Bets10 Bahis Oranı: 5.44