İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Celta Vigo Bahis Tahmini 11.02.2024

İspanya La Liga’da alt sıralardan kurtulmak isteyen Celta Vigo deplasmanda, Getafe’ye konuk olacak. Karşılaşmayı saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Getafe ve Celta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Getafe kazanır 2.25, beraberlik 3.15, Celta Vigo kazanır ise 3.55 olarak açıklanmış.     

Getafe’den 1 Puan 

Getafe La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Benito Villamarin’de Real Betis ile karşı karşıya gelen Getafe mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Getafe son dönemde kazanmakta zorlanıyor. La Liga’da oynadıkları son 6 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler. Orta sıralarda yer alan Getafe bu hafta sonu ise Alfonso Perez’de Celta Vigo’yu konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Getafe’de Mauro Arambarri sakat. Gaston Alvarez ise kart cezalısı. 

Celta Vigo’dan 3 Gollü Galibiyet 

Celta Vigo La Liga’da geçtiğimize hafta konuk olduğu Osasuna deplasmanında 3 puan almayı başardı. El Sadar’da konuk oldukları rakibi karşısında 3-0 kazanan Rafael Benitez’in ekibi moralli. Kümede kalma yolunda çok önemli bir 3 puan aldılar ve düşme hattının üzerine çıktılar. Bu hafta sonu ise Alfonso Perez’de konuk olacakları Getafe karşısında da puan peşindeler. Sezonun ilk yarısında oynanan mücadele 2-2 sona ermişti. Karşılaşma öncesinde Celta Vigo’da Jonathan Bamba milli takım kadrosunda. Joseph Aidoo ve Williot Swedberg ise sakat olan isimler. 

Getafe – Celta Vigo Maç Bilgileri

Getafe – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Mauro Arambarri sakat. Gaston Alvarez ise kart cezalısı. Celta Vigo’da Jonathan Bamba milli takım kadrosunda. Joseph Aidoo ve Williot Swedberg ise sakat olan isimler. 

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Damian Suarez, Domingos Duarte, Stefan Mitrovic, Gaston Alvarez, Juan Iglesias, Carles Alena, Djene Dokanam, Mason Greenwood, Jaime Mata, Borja Mayoral

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Oscar Mingueza, Joseph Aidoo, Unai Nunez, Franco Cervi, Carles Perez, Fran Beltran, Hugo Sotelo, Jonathan Bamba, Anastasios Douvikas, Iago Aspas

İddaa Tahmini

Getafe geçen hafta konuk olduğu Real Betis deplasmanından puan ile döndü. Rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. Son haftalarda kazanamkta zorlanan Getafe’nin La Liga’da oynadığı son 6 maçta sadece 1 galibiyeti var. Celta Vigo ise geçen hafta El Sadar’da sürpriz yaptı. Osasuna’yı 3-0 mağlup eden Celta Vigo kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Getafe’nin performansı pek güven vermiyor. La Liga’nın skor anlamında kısır olan iki takımının maçında 2.5 gol altı seçeneğine yöneleceğim. 

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.34

Betroad Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.50

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu:5 golün atıldığı maçta kazanan Getafe oldu. Celta Vigo’yu 3-2 mağlup ettiler.