İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Rayo Vallecano İddaa Tahmini 11.02.2024

İspanya La Liga’da formsuz iki takım karşı karşıya gelecek. Mallorca ile Rayo Vallecano’nun kozlarını paylaşacağı mücadele saat 18.15’te start alacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Mallorca ile Rayo Vallecano takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını inceleyecek olursak Mallorca galibiyetine 2.40, beraberlik tercihine 2.98, Rayo Vallecano galibiyetine ise 3.45 verildiğini görüyoruz.

Mallorca’da Puan Kayıpları Sürüyor 

Mallorca’da moraller bozuk. La Liga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Mallorca geçtiğimiz hafta konuk olduğu Athletic Bilbao deplasmanından da puansız döndü. Rakibine 4-0 kaybettiler ve galibiyet hasretleri 5 maça çıktı. Javier Aguirre yönetiminde son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşayan Mallorca düşme tehlikesiyle karşı karşıya. Bu hafta sonu ise iç sahada Rayo Vallecano’yu konuk edecekler. Kazanmaya ihtiyacı olan Mallorca’da Pablo Maffeo sakat. Cyle Latin ise kart cezası sebebiyle foram giyemeyecek.

Rayo Vallecano Evinde Kaybetti 

Rayo Vallecano geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Sevilla karşısında puan alamadı. Mücadeleden 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Rayo Vallecano’da işler yolunda gitmiyor. La Liga’da oynadığı son 4 maçtan da galibiyet alamadan ayrılan Rayo Vallecano bu maçlarda sadece 1 puan toplayabildi. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından düşme hattına da yaklaşmaya başladıklarını belirtelim. Bu hafta sonu ise Mallorca’nın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Diego Mendez sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. 

Mallorca – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Mallorca – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 18.15’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Visit Mallorca Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Pablo Maffeo sakat. Cyle Latin ise kart cezası sebebiyle foram giyemeyecek. Rayo Vallecano’da Diego Mendez sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. 

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Abdon Prats

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Ivan Balliu, Abdul Mumin, Aridana Hernandez, Alfonso Espino, Alvaro Garcia, Miguel Crespo, Oscar Trejo, Oscar Valentin, Isi Palazon, Raul De Tomas

İddaa Tahmini

Mallorca’da puan kayıpları sürüyor. Geçtiğimiz hafta San Mames Barria’da Athletic Bilbao’ya 4-0 kaybeden Mallorca’da galibiyet hasreti 5 maça çıktı. La Liga’da üst üste 5 maçtır kazanamayan Mallorca’a gidişat kötü. Rayo Vallecano ise geçen haftayı mağlubiyet ile kapattı. Vallecas’da konuk ettikleri Sevilla’ya 2-1 mağlup oldular. Son 13 maçta sadece 1 kez kazanabildiklerini de belirtelim. Mallorca güven vermiyor ama bu hafta taraftarı önünde reaksiyon göstermeleri gerekli. İç sahada konuk edecekleri Rayo Vallecano karşısında puan almalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.24

Hovarda Oranı: 10 (ç), Oran 1.45

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano yine haftayı puan kaybı ile kapattı. Mallorca’ya deplasmanda 2-1 mağlup oldular.