İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Atletico Madrid İddaa Tahmini 11.02.2024

İspanya La Liga’da ilk 4 umutlarını devam ettiren Atletico Madrid deplasmanda, Sevilla’ya konuk olacak. Karşılaşma saat 20.30’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

SevillaAtletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde. Sevilla kazanır 3.45, beraberlik 3.55, Atletico Madrid kazanır ise 2.12 olarak açıklanmış.

Sevilla Deplasmanda Kazandı 

Sevilla La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Vallecas’da konuk oldukları Rayo Vallecano’yu 2-1 mağlup etmeyi başardılar. En Nesyri’nin attığı gollerle 3 puanı alan Marcelino’nun ekibi 5 maçlık kazanamama serisini de sona erdirdi. Sezonun en önemli galibiyetlerinden birini elde eden Marcelino’nun öğrencileri, Cadiz ve Mallorca’nın puan kaybettiği haftadan kayıpsız döndü ve düşme hattının 3 puan üzerine çıktı. Bu hafta sonu ise iç sahada Atletico Madrid karşısında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Sevilla’da Kike Salas, Marco, Tanguy Niazou, Dodi Lukebakio ve Lucien Agoume’nin sakatlıkları sürüyor. 

Atletico Madrid 4 Maçtır Kaybetmiyor 

Atletico Madrid’in La Liga’da yenilmezlik serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafat sonu Bernabeu’da Real Madrid’in konuğu olan Atletico Madrid mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Son saniyede Marcos Llorente’nin attığı golle 1 puanı kurtan Atletico Madrid şampiyonluk umutlarını sürdürdü. Tabi önlerinde 3 güçlü rakip var ve işleri oldukça zor. Hafta içi ise Kral Kupası yarı final ilk maçında Athletic Bilbao’ya 1-0 kaybeden Diego Simeoene’nin ekibi final şansını zora soktu. La Liga’da ise son 4 haftada kaybetmediler ve bu hafta Sevilla karşısında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Atetico Madrid’de Saul Niguez kart cezalısı. Thomas Lemar, Cesar Azpilicueta ve Jose Gimenez’in ise sakatlıkları devam ediyor. 

Sevilla – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Sevilla – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Kike Salas, Marco, Tanguy Niazou, Dodi Lukebakio ve Lucien Agoume’nin sakatlıkları sürüyor. Atetico Madrid’de Saul Niguez kart cezalısı. Thomas Lemar, Cesar Azpilicueta ve Jose Gimenez’in ise sakatlıkları devam ediyor. 

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, Marcao, Kike Salas, Jesus Navas, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Samuel Lino, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Sevilla geçen haftayı kazanarak geçti ve önemli bir 3 puan aldı. Valleas’da konuk oldukları Rayo Vallecano’yu 2-1 ile geçtiler. 5 maç aradan sonra La Liga’da kazanan Sevilla moral buldu. Atletico Madrid ise geçen hafta sonu lider Real Madrid deplasmanından 1 puan çıkarttı. Llorente’nin son saniye golüyle 1-1 berabere kaldılar ve Madrid derbisinde kaybetmediler. Bu hafta Sevilla’ya konuk olacak Atletico Madrid maçın favorisi. Atletico Madrid’den 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.85

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.12

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla sürpriz yaptı. Atletico Madrid’i tek golle 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular.