İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Granada İddaa Tahmini 11.02.2024

İspanya La Liga’da Pazar gününün kapanış maçı. Barcelona iç sahada, düşme hattındaki Granada’yı ağırlayacak. Saat 23.00’te başlayacak karşılaşmayı S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Barcelona bugün Granada karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Barcelona galibiyetine 1.24, beraberlik tercihine 6.70, Granada galibiyetine 11.50 oran veriyor. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. Barcelona 2.5 GOL ÜST tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Barcelona’da Eksikler Var 

Barcelona La Liga’da geçtiğimiz hafta konuk olduğu Alaves deplasmanından 3 puan ile döndü. Rakibini 3-1 mağlup eden Xavi’nin öğrencileri zirve takibini devam ettiriyor. Lider Real Madrid’in puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Barcelona aradaki puan farkını 8’e indirdi. Son 6 haftada 5 galibiyet alan Barcelona’nın şampiyonluk umutları devam ediyor. Bu hafta sonu konuk edecekleri Granada karşısında da 3 puan hedefliyorlar. Karşılaşma öncesinde Barcelona’da Joao Felix, Alejandro Balde, Gavi, Marcos Alonso ve Ferran Torres sakat. Vitor Roque ise kart cezalısı. 

Granada’dan 1 Puan 

Granada La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlaradan biriydi. Los Carmenes’de Las Palmas’ı konuk eden Alexander Medina’nın ekibi mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 3 maçlık mağlubiyet serisini sona erdiren Granada Las Palmas karşısında haftayı 1 puan ile geçti. Son 4 maçtan galibiyet çıkartamayan Granada’nın La Liga’da düşme hattında yer aldığını belirtelim. Geride kalan 23 haftada da sadece 2 kez kazanabildiler. Bu hafta sonu ise Barcelona’ya konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Granada’da Gonzalo Villar ve Kamil Piatkowski kart cezalısı. Victor Diaz ve Lucas Boye ise sakat olan isimler. 

Barcelona – Granada Maç Bilgileri

Barcelona – Granada Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Joao Felix, Alejandro Balde, Gavi, Marcos Alonso ve Ferran Torres sakat. Vitor Roque ise kart cezalısı. Granada’da Gonzalo Villar ve Kamil Piatkowski kart cezalısı. Victor Diaz ve Lucas Boye ise sakat olan isimler. 

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Inaki Pena, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Kounde, Alejandro Balde, Frenkie De Jong, İlkay Gündoğan, Pedri, Lamine Yamal, Raphinha, Robert Lewandwoski

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muhtemel kadrosu: Andre Ferreira, Carlos Neva, Ignasi Miguel, Miguel Rubio, Jesus Vallejo, Jose Callejon, Oscar Melendo, Gerard Gumbau, Sergio Ruiz Alonso, Myrto Uzuni, Samuel Omorodion

İddaa Tahmini

Barcelona’da moraller yerinde. Geçen hafta Alaves deplasmanında 3-1 kazanan Xavi’nin öğrencileri zirve takibini devam ettirdi. Şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada kazanan Barcelona bu hafta Granada karşısında da 3 puan arayacak. Granada ise geçen hafta Las Palmas ile yenişemedi. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. La Liga’da oynadıkları son 4 maçta da galibiyetleri yok ve düşme hattındalar. Barcelona bu hafta farklı bir galibiyet alır. Granada karşısında en az 3 gol bulmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: Barcelona 2.5 Gol Üstü, Oran 1.61

Bets10 Oranı: Barcelona 2.5 Gol Üstü, Oran 30.00

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona’nın rahat kazanması beklenen maçta sürpriz bir sonuç ortaya çıktı. İç sahada konuk ettikleri Granada ile 3-3 berabere kaldılar.