İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Arsenal İddaa Tahmini 11.02.2024

İngiltere Premier Lig’de haftanın önemli maçlarından biri. Londra derbisinde West Ham evinde, Arsenal’ı ağırlayacak. Zorlu karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

West Ham ile Arsenal takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak West Ham galibiyetine 5.90, beraberlik tercihine 4.45, Arsenal galibiyetine ise 1.58 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın MS 2 tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

West Ham Old Trafford’dan Çıkamadı 

West Ham Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Old Trafford’da konuk oldukları Manchester United’a 3-0 kaybeden Londra ekibinde moraller bozuk. Bu yenilginin ardından Premier Lig’de kazanamama serileri de 4 maça çıktı. İlk 5 hedefinden uzak kalan West Ham bu hafta sonu ise Londra derbisinde Arsenal ile kozlarını paylaşacak. David Moyes’un ekibini bu hafta son derece zor bir 90 dakika bekliyor. Karşılaşma öncesinde West Ham’da Michail Antonio ve Lucas Paqueta’nın sakatlıkları sürüyor. 

Arsenal Evinde Kazandı 

Arsenal Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu çok önemli bir galibiyet aldı. Emirates’de konuk ettikleri lider Liverpool’u 3-1 mağlup ettiler. Sezonun en kritik galibiyetlerinden birini alan Arsenal’ın şampiyonluk umutları da devam etti. Üst üste 3 maçtır kazanan Mikel Arteta’nın ekibi lider Liverpool ile arasındaki puan farkını da 2’ye indirmiş durumda. Bu hafta sonu ise Londra derbisinde West Ham’ın konuğu olacaklar. Maçın favorisi olarak gösterilen Arsenal’da Oleksandr Zinchenko, Jurrien Timber ve Gabriel Jesus’un sakatlıkları sürüyor. 

West Ham – Arsenal Maç Bilgileri

West Ham – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Michail Antonio ve Lucas Paqueta’nın sakatlıkları sürüyor. Arsenal’da Oleksandr Zinchenko, Jurrien Timber ve Gabriel Jesus’un sakatlıkları sürüyor. 

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Mohamed Kudus

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: David Raya, Ben White, Gabriel, William Saliba, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Eddie Nketiah

İddaa Tahmini

West Ham’da moraller bozuk. Son dönemde üst üste puan kayıpları yaşayan West Ham, geçen hafta sonu konuk olduğu Manchester United deplasmanından puansız döndü. Rakibine 3-0 mağlup olan West Ham’da galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Arsenal ise Premier Lig’de geçen hafta Emirates’de konuk ettiği lider Liverpool’u 3-1 mağlup etti. Sezonun en önemli galibiyetlerinden birini alan Arsenal şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta konuk olacakları West Ham karşısında da kazanarak yoluna devam ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.38

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-6

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal Londra derbisinde farklı bir galibiyet aldı. West Ham’ı deplasmanda 6-0 mağlup ettiler.