Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mönchengladbach Darmstadt 98 Maç Tahmini 10.02.2024

10 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mönchengladbach ile Darmstadt 98 karşı karşıya gelecek. Mücadele beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Borussia Park Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Betroad, Mönchengladbach galibiyetine 1.61, berberliğe 4.27, Darmstadt 98 galibiyetine ise 5.37 oran belirlemiş durumda.

Mönchengladbach İstikrardan Uzak

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Mönchengladbach, bu sezon Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 20 hafta itibariyle istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koydu. Düşme hattıyla arasında 6 puan fark bulunan ev sahibi, 20 haftayı 5 galibiyet, 6 berberlik, 9 mağlubiyetle geride bıraktı. Son 3 haftalık fikstürden sadece 1 puan çıkarabilen Gladbach, Augsburg ve Bayern Münih karşısında mağlup olurken, Bayer Leverkusen deplasmanından golsüz beraberlikle döndü. Son 7 haftada ise sadece Stuttgart karşısında maç kazanabildiler. Kalesinde 41 gole engel olamayan ev sahibi, rakip fileleri ise 36 kez havalandırdı. Bu sezon bol gollü maçlara imza atan Gladbach, savunma performansıyla güven vermekten çok uzakta.

Darmstadt 98 Galibiyeti Unuttu

Almanya Bundesliga’nın en zayıf halkası Darmstadt 98, bu hafta Möcnhengladbach deplasmanına konuk olacak. İlk 20 haftalık fikstürü 2 galibiyet, 5 beraberlik, 13 mağlubiyetle geride bırakan ve en alt sıradan kurtulmayı başaramayan konuk ekip, kötü gidişata rağmen Torsten Lieberknecht önderliğinde yoluna devam ediyor. Son 13 haftalık fikstürden galibiyet çıkarmayı başaramayan Darmstadt 98, 9 mağlubiyet, 4 beraberliğe imza attı. Geçtiğimiz hafta lider Bayer Leverkusen karşısına çıkan konuk ekip, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Kalesini 20 maçta 49 gole kapatamayan Darmstadt 98, aynı zamanda ligin en zayıf savunma performansını sergiliyor. Sezonun ilk yarısında Gladbach ile 3-3 berabere kalan konuk ekip, bu kez kazanmak ve kabustan uyanmak istiyor.

Mönchengladbach – Darmstadt 98 Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Darmstadt 98 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gladbach cephesinde Jonas Omlin ve Tomas Cvancara’nın sakatlıkları devam ediyor. Darmstadt 98 takımında ise Fraser Hornby, Mathias Honsak, Clemens Riedel, Braydon Manu, Aaron Seydel ve Marvin Mehlem’in sakatlıkları devam ediyor.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Joseph Scally, Luca Netz, Rocco Reitz, Nico Elvedi, Kouadio Kone, Robin Hack, Patrick Herrmann, Florian Neuhaus, Franck Honorat, Borges Sanches.

Darmstadt 98’in 11’i Belli mi?

Darmstadt 98’in muhtemel kadrosu: Marcel Schuhen, Christoph Klarer, Fabian Holland, Clemens Riedel, Christoph Zimmermann, Tim Skarke, Poppler Isherwood, Tobias Kempe, Bartol Franjic, Emir Karic, Luca Pfeiffer.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da düşme hattıyla arasındaki puan farkı azalmaya başlayan Mönchengladbach, ligin en zayıf halkası karşısında kazanarak, puan farkını açmak istiyor. Gladbach taraftarı önünde haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.61

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda 1’er puanla yetindi. Mönchengladbach alt sıralardan kurtulmak isterken, önemli bir kayıp yaşadı. Ligin en alt sırasına demirleyen Darmstadt 98 karşısında, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldılar.