Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Werder Bremen Heidenheim İddaa Tahmini 10.02.2024

İddaa fikstüründe 10 şubat Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga‘nın 21. hafta mücadelesinde, Werder Bremen ile Heidenheim karşı karşıya geliyor. Saat 17:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Werder Bremen galibiyetine 1.88, berberliğe 3.72, Heidenheim galibiyetine ise 4.15 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.63, berberliğe 3.37, konuk ekibe ise 3.58 oran veriyor.

Werder Bremen 7 Maçtır Kaybetmiyor

Almanya Bundesliga’da sezona istediği başlangıcı yapamayan Werder Bremen, son haftalarda yükselişe geçti. İlk 8 haftada 6 mağlubiyet alarak alt sıralardan kurtulamayan ev sahibi, son 12 haftada ise sadece Leverkusen ve Stuttgart dışında hiçbir rakibine galibiyet şansı tanımadı. Sadece ilk 3 sırada içerisinde yer alan rakiplerine karşı mağlup olan Werder Bremen, son 7 hafta namağlup bir performans sergiledi. 7 haftayı 4 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Ole Werner’in öğrencileri, son 3 haftalık fikstürde Bayern Münih, Freiburg ve Mainz 05 karşısında üst üste galibiyetlere imza attı. 9. sıraya kadar yükselmeyi başaran ev sahibi, üst sıra yarışının içerisine girmeye başladı. Formunun zirvesinde olan Werder Bremen, bu hafta Heidenheim karşısında galibiyet arayacak.

Heidenheim Mağlubiyeti Unuttu

Heidenheim seriyi Dortmund karşısında sürdürmeyi başardı. Almanya Bundesliga’da son haftaların en formda takımları arasında yer alan Heidenheim, geçtiğimiz hafta Dortmund karşısına 6 haftalık yenilmezlik serisiyle çıktı. Karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlanırken, konuk ekip son 7 haftayı 3 galibiyet, 4 berberlikle geride bıraktı. 3 maçlık galibiyet serisinin ardından, son 4 haftayı üst üste beraberliklerle kapattılar. Ligin yeni temsilcisi 20 maçan 24 puan toplamayı başarırken, 10. sırada yer aldı. Alt sıralardan uzak kalmayı başaran Heidenheim, bu hafta Werder Bremen deplasmanına konuk olacak. Konuk ekip üst sıralara yetişmek için seriyi sürdürmek istiyor.

Werder Bremen – Heidenheim Maç Bilgileri

Werder Bremen – Heidenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Weser Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Werder Bremen’de Leonardo Bittencourt, Milos Veljkovic, Amos Pieper ve Mitchell Weiser’in sakatlıkları devam ediyor. Jens Stage ise kart cezalısı. Heidenheim’da ise Denis Thomalla ve Thomas Keller’in sakatlıkları devam ediyor.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Michael Zetterer, Marco Friedl, Anthony Jung, Romano Schmid, Felix Agu, Justin Njinmah, Niklas Stark, Senne Lynen, Marvin Ducksch, Nick Woltemade, Rafael Borre.

Heidenheim’in ilk 11’i Belli mi?

Heidenheim’in muhtemel kadrosu: Kevin Müller, Nikola Dovedan, Patrick Mainka, Lennard Maloney, Norman Theuerkauf, Niklas Beste, Haktab Traore, Tim Siersleben, Marvin Pieringer, Tim Kleindienst, Eren Sami Dinkçi.

İddaa Tahmini

Werder Bremen ve Heidenheim, Almanya Bundesliga’da son 7 hafta namağlup performanslar sergiliyor. İki takımda formunun zirvesine çıktı. Seriyi sürdürmek isteyen tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başardı. Heidenheim deplasmanda 7 haftalık yenilmezlik serisini galibiyetle taçlandırırken, Werder Bremen’de ise 7 maçlık seri sona erdi. Kazananları tebrik ederiz.