Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Bayern Münih İddaa Tahmini 10.02.2024

Almanya Bundesliga‘nın namağlup lideri Bayer Leverkusen, son 11 yılın şampiyonu Bayern Münih‘i sahasında konuk edecek. Dev maç 10 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alırken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Bayer Leverkusen galibiyetine 2.64, beraberliğe 3.94, Bayern Münih galibiyetine ise 2.44 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.29, beraberliğe 3.37, konuk ekibe ise 2.19 oran veriyor.

Bayer Leverkusen 30 Maçtır Kaybetmiyor

Bayer Leverkusen tarih yazmaya devam ediyor. Almanya Bundesliga, DFB Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’nde namağlup yoluna devam etmeyi başaran Xabi Alonso ve öğrencileri, 30 maçtır hiçbir rakibine galibiyet şansı vermedi. Tarih yazan Leverkusen, son 11 yılın şampiyonu Bayern Münih’i geçerek, 2 puan farkla liderlik koltuğunda oturuyor. 20 haftalık fikstürü 16 galibiyet, 14 beraberlikle geride bırakan Bayer Leveerkusen, bu sezon toplamda ise 30 maçta namağlup bir performans sergiledi. Rakip fileleri Bundesliga kapsamında 52 kez havalandırmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise 14 gole engel olamadı. Şampiyonluk yolunda en yakın rakibi Bayern Münih’i sahasında konuk edecek olan Bayer Leverkusen, sezonun ilk yarısında Münih karşısında 2 kez geriden gelerek skoru 2-2’ye getirmeyi başarmış ve deplasmandan 1 puanı almıştı. Xabi Alonso ve öğrencileri, seriyi taraftarı önünde sürdürmek istiyor.

Bayern Münih Liderliği İstiyor

Almanya Bundesliga’nın 20. haftasında Möcnhengladbach engelini 3-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran Bayern Münih, üst üste 3. galibiyetini alarak, zirve takibini bırakmadı. Thomas Tuchel önderliğinde ilk 20 haftayı 16 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan Bayern Münih, zirveyle arasındaki puan farkını 2’de tutmayı başardı. Son 11 yılın şampiyonu olarak sezona giriş yapan Bayern Münih, rüya gibi bir sezon geçiren Leverkusen’in puan farkını açmasına izin vermedi. Bu hafta ise Leverkusen’in elinden liderlik koltuğunu alma şansına sahipler. Kazanması halinde liderlik koltuğunda oturacak olan konuk ekip, sezonun ilk yarısında Leverkusen ile iç sahada 2-2 berabere kaldı. 20 maçta 59 gole imza atan Bayern Münih, ligin en iyi hücum performansını sergiliyor. Rakibine sezonun ilk mağlubiyetini tattırmak isteyen Bayen Münih, bunu başaracak güçte olduğunu son haftalardaki etkisiyle bizlere gösterdi.

Bayer Leverkusen – Bayern Münih Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leverkusen’de Victor Boniface, Arthur ve Exequiel Palacios’un sakatlıkları devam ederken, Odilon Kossounou ise milli takım kadrosunda. Bayern Münih cephesinde Daniel Peretz, Kingsley Coman, Konrad Laimer, Serge Gnabry, Alphonso Davies, Bouna Sarr ve Tarek Buchmann’ın sakatlıkları devam ediyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Piero Hincapie, Alejandro Grimaldo, Josip Stanisic, Jeremie Frimpong, Florian Wirtz, Jonas Hofmann, Granit Xhaka, Robert Andrich, Patrik Schick.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Aleksandar Pavlovic, Alphonso Davies, Eric Dier, Konrad Laimer, Jamal Musiala, Sacha Boey, Leon Goretzka, Leroy Sane, Harry Kane, Thomas Müller.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın lideri ile en yakın takipçisi karşı karşıya geliyor. Şampiyonluğun kaderini değiştirecek dev maçta taraf bahis oldukça güç. Bu sezon Bayer Leverkusen ve Bayern Münih’i mağlup etmek çok zor. İki takımında dev maçın ilk yarısında birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.23

Hovarda Oranı: İY 0, Oran 2.45

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen şampiyonluğa dev bir adım attı. Bu sezon tüm kulvarlarda namağlup bir performans sergileyen Xabi Alonso ve öğrencileri, son 11 yılın şampiyonu Bayern Münih’e karşı 3 golle 3 puan alırken, en yakın rakibiyle puan farkını açmaya devam etti. Ev sahibi tarih yazarken, mücadelenin ilk yarısında 1, ikinci yarısında ise 2 gol atıldı.