Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Wolfsburg Maç Tahmini 10.02.2024

10 Şubat Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Union Berlin ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 17:30’da sahne alıyor.

Genzobet, Union Berlin galibiyetine 2.31, beraberliğe 3.39, Wolfsburg galibiyetine ise 3.19 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.11, 2.5 Alt 1.76 oran kazandırıyor.

Union Berlin Galibiyet Hedefinde

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Union Berlin, geçen sezonu Almanya Bundesliga’nın Şampiyonlara Ligi potasının içerisinde kapatırken, yeni sezonda ilk 20 hafta sona erdiğinde, küme düşme hattının 3 puan üzerinde yer aldı. Geçen sezon Bundesliga’da yılın teknik adamı seçilen Urs Fischer ile 9 maçlık galibiyet hasretinin ardından yollar ayrıldı. Nenad Bjelica’yı göreve getiren Union Berlin, yeni hocasıyla toparlanma sürecine girerken, so 2 haftada kaybedilen 5 puan moralleri bozdu. Son 6 haftayı 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktılar. Son 2 haftada önce Leipzig’e karşı kaybeden, ardından Mainz 05 ile berabere kalan Union Berlin, yeniden yükselişe geçmek ve düşme hattıyla arasındaki puan farkını açmak istiyor.

Wolfsburg Galibiyetten Uzak

Almanya Bundesliga’da 4 haftadır beraberliklerden kurtulmayı başaramayan Wolfsburg, üst sıra yarışından koptu. Konuk kip adına kötü gidişat iç sahada 2-1’lik Bayern Münih mağlubiyetiyle başlarken, Niko Kovac ve öğrencileri, son 4 haftalık fikstürde ise Mainz 05, Hiedenheim, Köln ve Hoffenheim karşısında sahadan 1’er puanla ayrıldı. 20 haftayı Wolfsburg, 6 galibiyet, 5 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bıraktı. 23 puanla ligin 11. sırasında yer alan konuk ekip, rakip fileleri 20 maçta 25 kez havalandırırken, kalesinde ise 32 gole engel olamadı. Son haftalarda galibiyet adına zorlanan Wolfsburg, bu hafta sezonun ilk yarısında mağlup etmeyi başardığı Union Berlin ile karşı karşıya gelecek. Niko Kovac ve öğrencileri, bu hafta kazanarak kabusa son vermek istiyor.

Union Berlin – Wolfsburg Maç Bilgileri

Union Berlin – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin’de bu hafta Josip Juranovic’in sakatlığı devam ederken, Christopher Trimmel, Kevin Vogt ve Janik Haberer’in ise kart cezası bulunuyor. Wolfsburg cephesinde Lukas Nmecha, Tiago Tomas, Koen Casteels ve Patrick Wimmer’in sakatlıkları devam ediyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Paul Jaeckel, Diogo Leite, Robin Knoche, Robin Gosens, Kevin Volland, Alex Kral, Lucas Tousart, Benedict Hollerbach, Aissa Laidouni, Andras Schafer.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Pavao Pervan, Ridle Baku, Aster Vranckx, Joakim Maehle, Cedric Zesiger, Jonas Older Wind, Lovro Majer, Mattias Svanberg, Yannick Gerhardt, Vaclav Cerny, Maxi Arnold.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da zor günler geçiren Union Berlin ile Wolfsburg karşı karşıya geliyor. İki takımda bu sezon galibiyet almakta zorlanıyor. Toparlanmak isteyen tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Union Berlin evinde kazandı. İç sahada tek golle galip gelmeyi başaran ev sahibi, düşme hattından uzak kalmak adına önemli bir adım attı. Mücadelede skoru belirleyen isim 70. dakikada Danilho Doekhi oldu.