Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Çaykur Rizespor Bahis Tahmini 11.02.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Sivasspor evinde, Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Sivasspor ile Çaykur Rizespor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Sivasspor galibiyetinin 2.46, beraberlik tercihinin 3.57, Çaykur Rizespor galibiyetinin ise 2.99 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Sivasspor Orta Sıralarda 

Sivasspor Süper Lig’de son 2 haftadan 4 puan çıkarttı. Beşiktaş ve Ankaragücü maçlarında yenilgi almayan Bülent Uygun’un ekibinde moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Ankaragücü deplasmanından golsüz beraberlik ile dönen Yiğidolar, bir önceki hafta ise Beşiktaş’ı 1-0  mağlup etmişti. Süper Lig’de orta sıralarda yer alan Sivasspor bu hafta sonu ise Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Sivasspor’da Ahmed Musa milli takım kadrosunda bulunuyor. Hakan Arslan ve Madou Barrow’un durumları ise belirsiz. 

Çaykur Rizespor’da Hedef İlk 4 

Çaykur Rizespor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Konyaspor’u konuk eden Karadeniz ekibi mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldı. Konyaspor karşısında kazanması beklenen maçta 2 puan bırakan İlhan Palut’un öğrencileri ilk 4 yarışında yara aldı. Trabzonspor’un mağlup olduğu haftada fırsatı iyi değerlendiremediler. Bu hafta sonu ise Sivasspor’un konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Çaykur Rizespor’da Khusniddin Alikulov ve Okechukwu Azubuike’nin sakatlıkları sürüyor. 

Sivasspor – Çaykur Rizespor Maç Bilgileri

Sivasspor – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 13.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Ahmed Musa milli takım kadrosunda bulunuyor. Hakan Arslan ve Madou Barrow’un durumları ise belirsiz. Çaykur Rizespor’da Khusniddin Alikulov ve Okechukwu Azubuike’nin sakatlıkları sürüyor. 

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Roman Kvet, Emrah Başsan, Rey Manaj, Fode Koita

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Benhur Keser, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Oumar Diouf

İddaa Tahmini

Sivasspor geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Ankaragücü deplasmanından 1 puan çıkarttı. Rakibi ile golsüz berabere kalan Yiğidolar, Süper Lig’de orta srıralarda yer alıyor. Bu hafta sonu ise Çaykur Rizespor’u konuk edecekler. Çaykur Rizespor ise Süper Lig’de üst sıra mücadelesi veriyor. İlk 4 hattının sadece 1 puan gerisindeler. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettklleri Konyaspor ile golsüz berabere kalmışlardı. Bu maçta gollere yöneleceğim. Sivasspor iç sahada üretken bir takım. Çaykur Rizespor’da bu maçta karşılık verir. İki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Siavsspor tek golle 3 puanı kaptı. İç sahada konuk ettikleri Çaykur Rizespor’u 1-0 mağlup ettiler.