Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Gaziantep FK Bahis Tahmini 11.02.2024

Trendyol Süper Lig’de son sırada bulunan İstanbulspor iç sahada, Gaziantep FK ile kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

İstanbulsporGaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde. İstanbulspor kazanır 2.91, beraberlik 3.50, Gaziantep FK kazanır ise 2.57 olarak açıklanmış.

İstanbulspor Düşme Adayı 

İstanbulspor Süper Lig’in bu sezon en büyük düşme adayı. Sarı Siyahlılar geçtiğimiz hafta sonu Başakşehir deplasmanına konuk oldu ve mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de son 3 maçtır puan kaybı yaşayan Osman Zeki Korkmaz’ın öğrencileri bu sezon sadece 11 puan toplayabildi ve ligin dibine demir atmış durumda. Sezon başından bu yana oynadıkları 23 maçta da sadece 3 kez kazanabildiler. Bu hafta sonu iç sahada konuk edecekleri Gaziantep FK ile çok önemli bir maça çıkacaklar. İstanbulspor’un kazanmaktan başka çaresi yok. Karşılaşma öncesinde İstanbulspor’da Eduart Rroca kart cezalısı. 

Gaziantep FK’da Puan Kayıpları 

Gaziantep FK Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu yine puan kaybı yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Kayserispor ile 1-1 berabere kaldılar. Bu beraberliğin ardından Gaziantep FK’da galibiyet hasreti 7 maça çıktı. Süper Lig’de düşme hattında yer alan ve kümede kalma mücadelesi veren Marius Sumudica’nın ekibi hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe karşısında 2-0 kaybetti ve kupaya veda etti. Artık tek kulvarda mücadele edecekler ve tek hedefleri Süper Lig’de kümede kalabilmek. İstanbulspor maçı öncesinde Gaziantep FK’da Bryan Acosta ve Ulaş Zengin’in sakatlıkları devam ediyor. 

İstanbulspor – Gaziantep FK Maç Bilgileri

İstanbulspor – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İstanbulspor’da Eduart Rroca kart cezalısı. Gaziantep FK’da Bryan Acosta ve Ulaş Zengin’in sakatlıkları devam ediyor.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Jackson, Alassane Ndao, İbrahim Yılmaz

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Florin Nita, Naoufel Khacef, Ertuğrul Ersoy, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Alexandru Maxim, Ogün Özçiçek, Mustafa Eskihellaç, Lazar Markovic

İddaa Tahmini

İstanbulspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Başakşehir deplasmanından puan çıkartamadı. Rakibine 2-0 kaybettiler ve son sırada yer almaya devam ediyorlar. Bu hafta ise düşme hattındaki Gaziantep FK’yı konuk edecekler. Gaziantep FK ise geçen hafta iç sahada konuk ettiği Kayserispor ile yenişemedi. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Son 7 maçtır kazanamayan Gaziantep FK düşme hattında bulunuyor. Taraf bahsi açısından riskli bir maç. İki takımında galibiyete ihtiyacı var. Gollere yöneleceğim. Her iki takımında gol bulmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Gaziantep FK 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkartmayı başardı. İstanbulspor’u deplasmanda 3-1 mağlup ettiler.