Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Ankaragücü İddaa Tahmini 11.02.2024

Trendyol Süper Lig’de kötü bir dönemden geçen Konyaspor iç sahada, Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Konyaspor ve Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Konyaspor kazanır 2.70, beraberlik 3.28, Ankaragücü kazanır ise 2.90 olarak açıklanmış.

Konyaspor Düşme Hattında

Konyaspor Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olan Yeşil Beyazlılar mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldı. Son dönemde üst üste puan kayıpları yaşayan Konyaspor, yeni hocası Fahrudin Omerovic yönetiminde çıktığı 4 maçta da galibiyet ile tanışamadı. Öte yandan Süper Lig’de 7 maçtır da kazanamayan Konyaspor düşme hattında bulunuyor. Bu hafta sonu ise içs ahada Ankaragücü’nü konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Konyaspor’da Adil Demirbağ’ın sakatlığı devam ediyor.

Ankaragücü Rahat Konumda

Ankaragücü Süper Lig’de şimdilik rahat bir konumda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Sivasspor’u konuk eden Ankara ekibi mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de son dönemde kolay kolay kaybetmeyen bir Ankaragücü var. Son 6 maçta sadece lider Fenerbahçe deplasmanında 2-1 kaybettiler. Hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Erzincanspor’u 5-1 ile geçerek tur atlayan Ankaragücü’nde moraller yerinde. Bu hafta sonu Süper Lig’de Konyaspor’a konuk olacak Ankaragücü’nde Alper Uludağ’ın sakatlığı sürüyor.

Konyaspor – Ankaragücü Maç Bilgileri

Konyaspor – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Adil Demirbağ’ın sakatlığı devam ediyor. Ankaragücü’nde Alper Uludağ’ın sakatlığı sürüyor.

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Deniz Ertaş, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtaş, Guilherme, Soner Dikmen, Steven N’Zonzi, Robert Muric, Yunus Malli, Marlos Moreno, Nelson Oliveira

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Olimpu Morutan, Giorgi Beridze, Ali Sowe

İddaa Tahmini

Konyaspor Süper Lig’de geçen haftayı yine puan kaybı ile kapattı. Konuk oldukları Çaykur Rizespor deplasmanında golsüz berabere kaldılar. Süper Lig’de üst üste 7 maçtır kazanamayan Konyaspor’da moraller bozuk. Üstelik düşme hattında yer alıyorlar. Ankaragücü ise geçen hafta iç sahada konuk ettiği Sivasspor ile golsüz berabere kaldı. Devre arasında önemli takviyeler yaparak kadrolarını güçlendirdiler. Konyaspor evinde favori gösteriliyor ama skor üretmekte sorun yaşayan bir takımlar. Bu sebeple kısır bir maç beklentim var. 3 gol barajının aşılmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.47

Rexbet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştı. İç sahada konuk ettikleri Ankaragücü’nü 1-0 mağlup ettiler.