Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Alanyaspor İddaa Tahmini 11.02.2024

Trendyol Süper Lig’de üst süte 12 maçtır kaybetmeyen Fenerbahçe iç sahada, Alanyaspor’u ağırlayacak. Mücadeleyi saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe ve Alanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fenerbahçe kazanır 1.24, beraberlik 7.16, Alanyaspor kazanır ise 13.35 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. H1 tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Fenerbahçe Deplasmanda Kazandı

Fenerbahçe Süper Lig’ geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Antalyaspor deplasmanından 3 puan çıkartmayı başardı. Cengiz Ünder ve Michy Batshuayi’nin attığı gollerle 2-0 kazanan Sarı Lacivertliler liderliğini devam ettirdi. Zor bir deplasmanda fire vermeyen Fenerbahçe’de moraller yerinde. Süper Lig’de üst üste 12 maçtır kaybetmeyen İsmail Kartal’ın öğrencileri geçtiğimiz hafta içi ise Türkiye Kupası’nda konuk olduğu Gaziantep FK deplasmanında da Batshuayi’nin golleriyle 2-0 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı. Süper Lig’de bu hafta sonu ise Kadıköy’de Alanyaspor’u konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Bright Osayi Samuel Afrika Kupası kadrosunda. Luan Peres Fred ve Rodrigo Becao’nun sakatlıkları devam ediyor.

Alanyaspor 3 Maçtır Kazanamıyor

Alanyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Kasımpaşa deplasmanından puansız döndü. 1-0 öne geçtiği maçtan puan çıkartamayan Fatih Tekke’nin öğrencileri mücadeleyi 2-1 kaybetti. Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Akdeniz ekibi alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Düşme hattında bulunan Gaziantep FK’nın sadece 4 puan üzerindeler. Bu hafta sonu ise Süper Lig’de lider Fenerbahçe’ye konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe – Alanyaspor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Bright Osayi Samuel Afrika Kupası kadrosunda. Luan Peres Fred ve Rodrigo Becao’nun sakatlıkları devam ediyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Mert Müldür, Alexander Djiku, Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Rade Krunic, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Oğuz Aydın, Anderson Silva

İdaaa Tahmini

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Geçen hafta sonu Antalyaspor deplasmanında 2-0 kazanan Fenerbahçe, hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Gaziantep FK deplasmanında da 2-0 kazanarak turu geçmeyi başardı. Süper Lig’de tam 12 maçtır kaybetmeyen Fenerbahçe lider konumda. Alanyaspor ise son haftalarda puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Kasımpaşa deplasmanında 2-1 kaybettiler. Son 3 maçtır da kazanamıyorlar. Kadıköy’de Fenerbahçe rahat kazanır. En az 2 farklı bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum. 

İddaa Oranı: H1, Oran 1.30

Bets10 Oranı: H1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe 2 kez öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldılar ve liderliği Galatasaray’a kaptırdılar.