Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Stuttgart Mainz 05 İddaa Tahmini 11.02.2024

11 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga 21. hafta mücadelesinde, Stuttgart ile Mainz 05 karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı ise beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

intobet, Stuttgart galibiyetine 1.45, beraberliğe 4.67, Mainz 05 galibiyetine ise 7.23 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.90, KGYOK 1.88 olarak verilmiş.

Stuttgart Lige Odaklandı

Almanya Bundesliga’da ilk 20 haftanın en iyi 3 takımında 1’si olmayı başaran Stuttgart, Almanya DFB Kupası’na veda etti. Hafta içi Bundesliga’nın namağlup lideri Bayer Leverkusen’e deplasmanda konuk olan Sebastian Hoeness ve öğrencileri, 2 kez öne geçmeyi başardığı mücadeleden 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı ve Çeyrek Final biletini kaçırdı. Almanya Bundesliga’da son 2 hafta Leipzig  ve Freiburg’a karşı kazanarak 6 puan toplamayı başaran Stuttgart, 2 maçta tam 8 gole imza atarken, rakiplerine ise sadece 3 gol şansı verdi. Müthiş hücum performansına geri dönen ev sahibi, 20 hafta sonunda 46 gole imza attı. 40 puanla ligin 3. sırasında yer alan Stuttgart, zirveyle arasındaki puan farkını 12’de tutmaya devam ediyor. Bu sezonun geri kalanında tamamen Almanya Bundesliga’ya odaklanan Stuttgart, Mainz 05 karşısında hata yapmak istemiyor.

Mainz 05 Galibiyetten Uzak

Mainz 05 cephesinde galibiyet hasreti 8 haftaya çıktı. Bo Svensson önderliğinde sezona istediği başlangıcı yapamayan konuk ekip, ilk 12 haftanın 11’inde puan kaybederek, küme düşme hattının içerisinde yer aldı. Kötü gidişata çare olarak teknik adam değişikliğine giden konuk ekip, 8 hafta önce göreve Jan Siewert’i getirdi. Yeni hocasıyla henüz galibiyetle tanışmayan Mainz 05, son 8 haftayı 4 mağlubiyet, 4 beraberlikle geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta içi erteleme maçında Union Berlin karşısına çıkan ve karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak puan kayıplarına devam eden Mainz 05, küme düşme potasının içerisinde yer almaya devam ediyor. 20 hafta sonunda sadece Leipzig’i mağlup etmeyi başarabilen konuk ekip, ligin en az maç kazanan takımı konumunda. Galibiyetten uzak kalan Mainz 05, Jan Siewert önderliğinde güven vermemeye devam ediyor.

Stuttgart – Mainz 05 Maç Bilgileri

Stuttgart – Mainz 05 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart takımında Nikolas Nartey, Dan-Axel Zagadou ve Lilian Egloff’un sakatlıkları devam ediyor. Silas Katompa ise milli takım kadrosunda. Mainz 05 takımında Stefan Bell ve Nelson Weiper’in sakatlıkları devam ediyor.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Maximilian Mittelstadt, Anthony Rouault, Atakan Karazor, Waldemar Anton, Chris Führich, Angelo Stiller, Jamie Leweling, Pascal Stenzel, Enzo Millot, Katompa Mvumpa.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Danny da Costa, Philipp Mwene, Leandro Barreiro, Anton Stach, Dominik Kohr, Tom Kraußi, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Ajorque Ludovic, Marcus Ingvartsen.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da bu sezon yaptığı büyük sürprizle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Stuttgart, zirve takibine devam ediyor. Son 2 hafta harika galibiyetlere imza atan Stuttgart, kazanmaya taraftarı önünde devam edecek ve Mainz 05 engelini kayıpsız geçecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.28

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.45

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Stuttgart evinde 3 puanı 3 golle aldı. Mainz 05 engelini zorlanmadan geçmeyi başaran Stuttgart, iç saha etkisiyle bu hafta Bundesliga sahnesinde bizleri yanıltmadı. Ev sahibi zirve takibine kayıpsız devam etti. Kazananları tebrik ederiz.