Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Clermont Brest İddaa Tahmini 11.02.2024

Fransa Ligue 1‘in en alt sırasına demir atan Clermont, 11 Şubat Pazar akşamı sahasında 3. sıradaki Brest‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Betroad, Clermont galibiyetine 3.70, beraberliğe 3.50, Brest galibiyetine ise 2.05 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.15, 2.5 Alt 1.70 oran kazandırıyor.

Clermont Dipten Çıkamıyor

Fransa Ligue 1’de ilk 20 haftanın en zayıf halkası Clermont oldu. 3 galibiyet, 6 beraberlik, 11 mağlubiyetle 15 puan toplamayı başaran ve haftalardır en alt sıradan kurtulamayan Clermont cephesinde, kötü gidişata rağmen Pascal Gastien dönemi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lille deplasmanından 4-0’lık mağlubiyetle dönen ev sahibi, son 8 haftanın 7’sinde puan kaybetti. Son 8 haftada sadece Nantes’i mağlup edebildiklerini belirtelim. Düşme hattının üzeriyle puan farkı 4’e kadar yükselirken, Clermont’un toparlanmak için galibiyete ihtiyacı var. Geçen hafta skor üretmeyi başarmayan, 20 maçta ise sadece 14 gol bulan ev sahibinde, gol sorunu devam ediyor. Ligin en az skor üreten takımı 20 maç sonunda Clermont oldu.

Brest Lige Damga Vuruyor

Fransa Ligue 1’de son 9 hafta namağlup bir performans sergileyen Brest, Fransa Kupası Son 16 Turu’nda mağlubiyetten kurtulamadı. Ligue 1’in lideri PSG ile hafta içinde karşı karşıya gelen Eric Serge Roy ve öğrencileri, deplasmandan 3-1’lik mağlubiyetle döndü. Fransa Ligue 1’de zirve mücadelesi veren konuk ekip, rotasını tamamen lige çevirdi. Son 9 haftayı 6 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Brest, 4 maçlık galibiyet serisinin ardından, son 2 haftada önce lider PSG ardından 2. sıradaki Nice ile berabere kaldı. Zorlu fikstürde seriyi koruyan Brest, bizlere bu sezon bir kez daha rüştünü ispatladı. Ligin en formda takımları arasında yer alan konuk ekip, seriyi Clermont karşısında sürdürmek istiyor.

Clermont – Brest Maç Bilgileri

Clermont – Brest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gabriel Montpied Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Clermont takımında Cheick Konate’nin sakatlığı devam ediyor. Brest takımında ise Lilian Brassier kart cezalısı. Jordan Amavi’nin ise sakatlığı devam ediyor.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Andy Pelmard, Mehdi Zeffane, Florent Ogier, Cham Saracevic, Bilal Boutobba, Maxime Gonalons, Shamar Nicholson, Johan Gastien, Yohann Magnin, Jim Allevinah.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Brendan Chardonnet, Bradley Locko, Jonas Martin, Kenny Lala, Hugo Magnetti, Martin Satriano, Lees-Melou, Romain Del Castillo, Jeremy Le Douaron, Steve Mounie.

İddaa Tahmini

Zirve takibinde 8 haftadır yoluna mağlubiyetsiz devam eden Brest, lider ile puan farkının açılmasına izin vermiyor. Ligin en formda takımları arasında yer alan Serge Roy ve öğrencileri, ligin en zayıf halkası Clermont’u mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.84

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Brest deplasmanda üstünlüğünü koruyamadı. Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, Clermont ile Brest sahadan 1’er puanla ayrıldı. 1’er gol bulmayı başaran taraflar, 1’er puana razı geldi.