Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lorient Reims Maç Tahmini 11.02.2024

11 Şubat Pazar akşamı İddaa fikstüründe Fransa Ligue 1‘de 21. hafta heyecanı yaşanıyor. Lorient‘in evinde Reims‘i konuk edeceği mücadele, Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise beIN CONNECT.

Genzobet, Lorient galibiyetine 3.60, beraberliğe 3.60, Reims galibiyetine ise 2.05 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.99, 2.5 Alt 1.82 oran kazandırıyor.

Lorient Lige Sıkı Sıkı Tutundu

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lorient, Fransa Ligue 1’de tam 10 hafta sonra galibiyetle tanıştı. Son haftaların en zayıf halkası olarak yoluna devam eden Regis Le Bris ve öğrencileri, kabustan Metz deplasmanında uyandı. En yakın rakibi karşısında 2-1’lik galibiyete imza atan ev sahibi, 20. haftalık fikstürde 3. galibiyetini aldı. 3 puanı getiren goller ise Mohamed Bamba ve Panos Katseris’den geldi. 3 puan Lorient’in düşme hattından kurtulması için yeterli olmasa da, lige sıkı sıkı tutunmalarını sağladı. Kalesini 42 gole kapatamayan ev sahibi, rakip fileleri ise 26 kez havalandırabildi. Kümede kalma savaşı devam eden Lorient, bir kez daha puan kayıplarına geri dönmek istemiyor.

Reims Galibiyet Hedefinde

Reims, Fransa Ligue 1’de 20. haftayı mağlubiyetle kapatan takımlar arasında yer aldı. İç sahada Toulouse’u konuk eden Willam Still ve öğrencileri, 3 maçlık yenilmezlik serisiyle çıktığı mücadeleden, 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. İlk yarıda son derce etkisiz bir futbol sergileyen Reims, devre arasına 3-0 geride girdi. İkinci yarıda oyunun hakimi olmayı başarsalar da, Teddy Teuma ve Sergio Akieme’nin golleri sadece farkın 1’e inmesini sağladı. Son haftalarda kolay maç kaybetmeyen ve ligin üst sıralarını bırakmayan Reims, bu hafta Lorient deplasmanında galibiyet arayacak. 20 maçtan 30 puan toplayan konuk ekip, 8. sırada yer alıyor. Sezonun ilk yarısında Lorient engelini 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başardıklarını belirtelim.

Lorient – Reims Maç Bilgileri

Lorient – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yves Allainmat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lorient cephesinde karşılaşma öncesi Quentin Boisgard, Benjamin Mendy ve Igor Silva’nın sakatlıkları devam ediyor. Reims cephesinde ise Valentin Edoa ve Maxime Busi’nin sakatlıkları devam ediyor. Oumar Diakate ise milli takım kadrosunda.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Souleymane Isaak Toure, Tosin Aiyegun, Bonke Innocent, Julien Ponceau, Eli Junior Kroupi, Theo Le Bris, Julien Ponceau, Igor Carioca, Laurent Abergel, Romain Faivre.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Yehvann Diouf, Joseph Okumu, Thibault De Smet, Yunis Abdelhamid, Azor Matusiwa, Salama, Thomas Foket, Michael Richardson, Teddy Teuma, Mamadou Diakhon, Mohammed Daramy.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 3 maç sonra mağlup olan Reims, üst sıra yarışında önemli bir kayıp yaşadı. Yeniden yükselişe geçmek isteyen konuk ekip, ligin düşme hattında yer alan  ve son haftalarda galibiyet adına zorlanan Lorient’e karşı, haftayı 3 puanla kapatmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.86

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lorient iç sahada Mohamed Bamba ve Tiemoue Bakayoko’nun golleriyle kazandı. Ligue 1’de zor günler geçiren ev sahibi, Reims karşısında sürpriz bir galibiyete imza attı.