Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Toulouse Nantes Maç Tahmini 11.02.2024

Toulouse sahasında Nantes‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 21. hafta mücadelesi, 11 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alırken, beIN CONNECT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Genozbet, Toulouse galibiyetine 2.22, beraberliğe 3.50, Nantes galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.09, 2.5 Alt 1.74 oran kazandırıyor.

Toulouse Evinde Zorlanıyor

Deplasmanda 2’de 2 yapmayı başaran Toulouse, taraftarı önünde ise 6 haftadır kazanamıyor. Üst üste 10 maçta kaybedilen puanlarla birlikte küme düşme hattına fazlasıyla yaklaşan Carles Martinez ve öğrencileri, son 2 deplasman maçında Metz ve Reims’i mağlup ederek, düşme hattının 3 puan üzerinde kalmayı başardı. Son iç saha sınavlarında ise 2 hafta önce Lens karşısında 2-0’lık mağlubiyet aldılar. Reims deplasmanında devre arasına 3-2’lik üstünlükle giren Toulouse, 90 dakika sona erdiğinde karşılaşmadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı. Düşme hattından uzak kalmak için iç sahada puan kayıplarına son vermeye ihtiyacı olan ev sahibi, sahasında Nantes’i konuk edecek.

Nantes Puan Kayıpların Devam Etti

Nantes cephesinde Jocelyn Gourvennec dönemi galibiyetle başlarken, puan kayıplarıyla devam ediyor. Teknik adam değişikliğiyle toparlanmayı hedefleyen konuk ekip, yeni hocasıyla ilk hafta Nice engelini 3 puanla geçerken, son 6 haftanın tamamında puan kaybetti. Michel Der Zakarian’ın gidişiyle birlikte daha zor günler geçirmeye başlayan Nantes, son 6 haftayı 5 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta Lens’e karşı iç sahada alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye indi. Bu hafta en yakın rakiplerinde Toulouse’a deplasmanda konuk olacak olan Nantes’in, düşme potasının üzerinde kalmak için 3 puana ihtiyacı var.

Toulouse – Nantes Maç Bilgileri

Toulouse – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Municipal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Toulouse cephesinde Zakaria Aboukhlal ve Denis Genreau’nun sakatlıkları devam ediyor. Nantes takımında Eray Cömert, Kelvin Amian, Remy Descamps, Bastien Meupiyou, Ignatius Ganago’nun sakatlıkları devam ederken, Benie Traore ve Douglas Augusto ise kart cezalısı. Moses Simon ve Samuel Moutoussamy’nin ise milli takımlarında olduklarını belirtelim.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Guillaume Restes, Mawissa Elebi, Rasmus Nicolaisen, Mikkel Desler, Aron Donnum, Cesar Gelabert Pina, Gabriel Suazo, Niklas Schmidt, Kevin Keben, Cristian Yepes, Thijs Dallinga.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Jaouen Hadjam, Ronaël Pierre-Gabriel, Regis Coco, Matthis Abline, Florent Mollet, Ludovic Blas, Kader Bamba, Evann Guessand, Lamine Diack, Adson

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de küme düşme hattına en yakın takımlar arasında yer alan Toulouse ve Nantes, son haftalarda maç kazanmakta zorlanıyor. Kötü gidişata son vermek adına birbirini mağlup etmek isteyen iki yakın rakibin mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, Nantes sahadan galibiyetle ayrıldı. Toulouse iç sahada tek golle mağlubiyetten kurtulmazken, Nantes ise deplasmanda 2 golle galip gelmeyi başardı.