Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Montpellier Lyon İddaa Tahmini 11.02.2024

11 Şubat Pazar akşamı beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19:05’te canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Montpellier ile Lyon karşı karşıya gelecek.

Betelli, Montpellier galibiyetine 3.00, beraberliğe 3.40, Lyon galibiyetine ise 2.42 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.64, beraberliğe 2.95, konuk ekibe ise 2.11 oran veriyor.

Montpellier’de Düşüş Sürüyor

Montpellier 4 haftadır puan kayıplarından kurtulamıyor. Sezona istediği başlangıcı yapamayan ev sahibi, son haftalarda da istikrardan uzak performansına devam ediyor. Küme düşme tehlikesini yakından hissetmelerine rağmen, Michel Der Zakarian görevine devam ediyor. Son 4 hafta deplasmanda Brest ve Rennes’e karşı kaybeden Montpellier, iç sahada ise Marsilya ve Lille ile berabere kaldı. Düşme hattıyla arasında sadece 2 puan fark olan ev sahibi, bu hafta Lyon karşısında galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısında Lyon’a karşı deplasmanda 4-1’lik galibiyete imza attıklarını belirtelim.

Lyon İç Sahada Kazandı

Lyon göreve Pierre Sage’nin gelişiyle birlikte, küme düşme hattından kurtulmayı başardı. 3 hafta boyunca Toulouse, Monaco ve Nantes karşısında kazanan konuk ekip, Le Havre ve Rennes mağlubiyetleriyle yeniden düşme hattın yakınlaştı. 2 haftada kalesini 6 gole kapatamayan Lyon, geçtiğimiz hafta ezeli rakibi Marsilya’ya gol şansı vermedi ve sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Teknik adam değişikliğinin ardından ligde zaman zaman etkili olmayı başaran Lyon, düşme hattının 2 puan uzağında yoluna devam ediyor. Galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı olan Lyon, son 6 haftanın 4’ünde kalesini gole kapattı. İlk haftalardaki savunma zafiyetlerini unutturmaya başlayan konuk ekip, bu hafta kendisi gibi düşme hattından uzak kalmaya çalışan Montpellier ile karşılaşacak.

Montpellier – Lyon Maç Bilgileri

Montpellier – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

KarşılaşmabeIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier cephesinde Dimitry Bertaud ve Musa Al-Tamari milli takımlarına gittiler. Lyon’da ise Henrique Silva’nın sakatlığı bulunuyor.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Becir Omeragic, Christopher Jullien, Maxime Esteve, Joris Chotard, Khalil Fayad, Mincarelli Davin, Jordan Ferri, Teji Savanier, Wahbi Khazri, Tanguy Coulibaly.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Sinaly Diomande, Sael Kumbedi Nseke, Nicolas Tagliafico, Diego Moreira, Clinton Mata, Skelly Alvero, Maxence Caqueret, Skelly Alvero, Alexandre Lacazette, Mathis Cherki.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 sahnesinde uzun süredir zor günler geçiren Lyon, son 6 haftalık fikstürde toparlanma sinyalleri verdi. Geçtiğimiz hafta Marsilya karşısında kritik bir galibiyete imza atan ev sahibi, kazanmaya Montpellier deplasmanında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.11

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.42

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lyon deplasmandan 3 puanla dönüyor. Kümede kalma mücadelesi veren konuk ekip, Montpellier deplasmanında kazanarak, rahat bir nefes almayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.